Salland Storage auto’s in een nieuw jasje

Onze Ford Transit en Volkswagen up! zijn onlangs voorzien van gloednieuwe bestickering. Dit in goede samenwerking met de bekende professionele Deventer vormgevers van NICE Letters. Misschien ben je ons ‘wagenpark’ al eens tegenkomen in Deventer of directe omgeving. Misschien rijd je er binnenkort zelf wel in, want de Transit wordt ook verhuurd aan onze klanten. Anyway, we zijn benieuwd wat jij ervan vindt…

Salland Storage auto’s in een nieuw jasje

Maar voordat de auto’s in hun nieuwe jasje de straat op kunnen, gaat er wel een heel proces aan vooraf. Het begon allemaal met het uitzoeken van een passend beeld. In dit geval hebben we gekozen om een bestaande foto, gemaakt op ons eigen opslagpark in Deventer, te laten ‘opblazen’.

Eerste opzet

Onze engineer Danny heeft toen ten behoeve van het uiteindelijke ontwerp een eerste opzet gemaakt. Deze was nog niet op schaal maar wel gebaseerd op de uiteindelijke auto’s die ermee zouden gaan rondrijden. Toen binnen het team van Salland Storage iedereen akkoord was met het voorgestelde design, heeft Danny alle verschillende elementen in high resolution aangeleverd aan NICE Letters. Daar zijn ze er vervolgens professioneel mee aan de slag gegaan.

Nieuwe look

De ontwerpers pasten het gewenste ontwerp toe op de bouwtekeningen van desbetreffende auto’s (Transit en up!). Na een paar keer heen en weer sturen voor het doen van enkele kleine aanpassingen was het resultaat helemaal naar onze wens. De Transit kon daadwerkelijk bedrukt gaan worden. Twee weken volgde de up! Het eindresultaat is twee voertuigen met een hele frisse, nieuwe look die samen het merk Salland Storage uitstralen en vertegenwoordigen.

Voor Salland Storage Zutphen wordt binnenkort een nieuwe bus aangeschaft, die ook door NICE Letters zal worden bedrukt. Dit omdat de samenwerking met het Deventer bedrijf ons erg goed bevallen is. We kijken alvast uit naar het eindresultaat!

Voor Salland Storage Zutphen