Opslagruimte huren bij Salland Storage Almelo

Mini opslag huren in Almelo? Bij Salland Storage ben je aan het juiste adres. Ons opslagpark is gevestigd op Bedrijventerrein Twente Noord te Aadorp. Hier ben je binnen 10 minuten vanuit Almelo, Vriezenveen of Wierden.

Je rijdt je auto tot naast de opslag box bij onze drive-in opslagparken, je hoeft dus nooit ver naar je opslag box te lopen. Onze self storage boxen zijn in 3,5 m², 7 m² en 14m² beschikbaar, ideaal voor elke inboedel. Je kunt in Almelo al opslag huren vanaf € 39,- per vier weken. Meer weten? Bekijk de self storage mogelijkheden hier.

Wil je nog meer lezen over de voordelen opslagruimte huren bij Salland Storage Almelo? Lees dan eens onze blog hierover.

opslagruimte huren almelo
OpslagPark Almelo

Openingstijden

Openingstijden receptie: ma-vr van 9.00 tot 17.30 uur

De openingstijden van de receptie zijn tijdelijk ook onze toegangstijden voor deze locatie.

Ons Self-Storage park in Almelo is voor klanten 24/7 toegankelijk, en gemakkelijk te bereiken vanuit Almelo, Vriezenveen of Wierden.

Adres

Bedrijvenpark Twente Noord 98
(Almelo)
7602 KS Aadorp

mail
E-mail

Een reactie binnen 1 werkdag

Contact
Telefoon

(0546) 793 100

Facebook
Facebook

Een reactie binnen 24 uur

twitter
Twitter

Een reactie binnen 24 uur

Opslag huren in Almelo

 

Wil je tijdelijke opslagruimte huren in de regio Almelo, Wierden, Aadorp of Vriezenveen? Op ons toegankelijke opslagpark op Bedrijventerrein Twente Noord huur je storage boxen die 24/7 toegankelijk zijn. Met de ligging van het park aan de N36, is Salland Storage Almelo altijd gemakkelijk te bereiken vanuit alle omliggende dorpen.

Door ons ruim opgezette opslagpark kom je met de auto gemakkelijk bij jouw gebuurde storage box. Hierdoor kun je dan gemakkelijk alle spullen in en uitladen. Omdat ons storage park 24/7 toegankelijk is, kan dit altijd op het moment dat dit jou het beste uitkomt. Het park is verder ook erg goed verlicht, hierdoor is de opslag box ook in de avond gemakkelijk te gebruiken. Met al deze voordelen is een opslag huren bij Salland Storage Almelo een uitstekend alternatief voor bijvoorbeeld het huren van een garagebox of andere mini opslag in Almelo.

 

Altijd een passende storage unit

 

Op ons storage park in Almelo zijn verschillende units beschikbaar, zo huur je al opslag vanaf 3,5 m2, en is het zelfs mogelijk om een unit van 14m2 te huren. Hierdoor is er bij Salland Storage Almelo altijd een passende opslag unit voor wat jij nodig hebt. De Self Storage boxen van Salland Storage zijn altijd goed beveiligd, daarmee ligt de opgeslagen inboedel altijd veilig achter slot en grendel. Ook zijn de opslagunits altijd schoon, en zien ze er strak uit. Zodra je de sleutel hebt, kun je meteen aan de slag!

 

Zakelijk inboedel opslag huren in Almelo

 

Naast particuliere verhuur, is het ook mogelijk om als zakelijke klant bij Salland Storage opslag te huren. Hier kunnen bedrijven dan bijvoorbeeld een seizoensvoorraad opslaan, op het moment dat zij dit niet nodig hebben. Door de goede toegankelijkheid en de ruime opzet van het park, is alles goed toegankelijk voor bestelbussen. Dus de ideale opslagruimte in Almelo voor bedrijven. Neem bij interesse voor zakelijk opslag huren in Almelo contact op met service en support.

 

Andere opslagparken

Salland Storage Deventer

Duurstedeweg 6
7418 CK Deventer
(0570) 629 231

Salland Storage Doetinchem

Auroraweg 5
7007 GZ Doetinchem
(0314) 794 077

Salland Storage Duiven

Geograaf 3
6921 EW Duiven
(026) 66 90 212

Salland Storage Zutphen

De Stoven 1
7206 AZ Zutphen
(0575) 796 070

Vragen?

Wil je graag meer weten over mini opslag huren in Almelo? Bekijk onze veelgestelde vragen of stel je vraag via een van de onderstaande contactmogelijkheden.