Over Salland Storage

Al sinds 2006 is Salland Storage het adres voor iedereen die behoefte heeft aan het huren van opslagruimte in Deventer en omgeving. Inmiddels kunnen we zeggen dat iedere Deventenaar wel iemand kent die bij ons in de afgelopen jaren opslagruimte heeft gehuurd. Van de ‘doorsnee’ burger tot bekende profvoetballers, popsterren, schrijvers en meer, van 18- tot 80-jarigen. Ook gerenommeerde bedrijven en instellingen maken onderdeel uit van ons klantenbestand. Onze hoofdvestiging bevindt zich in Deventer. Per november 2020 hebben we ook een vestiging in Duiven geopend. In 2021 volgde Zutphen en in 2022 Almelo.

Jan Hein Streppen

Je aanspreekpunt

Astrid Hogeboom

Astrid Hogeboom

Frontoffice

Over Astrid Hogeboom

Sinds december 2018 heeft Astrid ons team versterkt. Astrid is klantaanspreekpunt, verzorgt de planning en uitvoering van opslagbehoeften. Daarnaast voert Astrid taken uit voor onze vaste huurders.

Contactgegevens: a.hogeboom@sallandstorage.nl

Erik de Bruin9

Erik de Bruin

Financiën

Over Erik de Bruin

Erik de Bruin is verantwoordelijk voor alle financiën binnen Salland Storage. Hij is uw aanspreekpunt voor de afschrijvingen van de huur, etc. Naast werkzaamheden voor Salland Storage doet Erik tevens boekhoudwerkzaamheden voor onze zakelijke huurders.

Contactgegevens: e.debruin@sallandstorage.nl

Onze locatie

Deventer Duurstedeweg 6

De locatie aan de Duurstedeweg 6 hebben wij in 2011 aangekocht. Dit pand is in 1977 gebouwd voor de bekende Deventer transportonderneming D. Klunder. Het pand is ontworpen door het Deventer architectenbureau Roebbers & Klein Douwel. Kenmerkend voor die periode zijn de aangebrachte kunstwerken van lokale kunstenaars, iets dat zeer gebruikelijk was in de wederopbouwperiode na WOII.

Ons pand is eveneens voorzien van een muurschildering van Willy Zandvliet, dat in 2013 vakkundig is gerestaureerd door de enthousiaste deelname van de SIED (Stichting Industrieel Erfgoed Deventer).
Ook de rest van het pand is met respect voor de originele details geheel naar de 21e eeuw gebracht, waardoor er een smaakvolle multifunctionele werkomgeving is gecreëerd.

Momenteel zijn er 8 kantoorruimtes in ons pand en hebben we de perfecte mix gevonden tussen volledige privacy en het genieten van gezamenlijke faciliteiten.

Onze Storage Parken

Buitenterrein Duurstedeweg 6

Op ons buitenterrein faciliteren wij sinds 2020 ons Storage Park. Hier ervaar je opslagruimte zoals je het op TV ziet. Geïsoleerde, weervaste buitenunits die perfect bereikbaar zijn met de auto of busje. 24/7 met uitstekende beveiliging.

Naast onze locatie in Deventer, hebben wij ook locaties in Zutphen, Duiven en Almelo.

 

Reportage RTL4

RTL4 maakte onlangs een reportage bij ons voor het programma “Wist je dat?”. Dit programma is hieronder terug te kijken.

Lokale betrokkenheid

Bij lokale betrokkenheid hoort ook betrokkenheid bij de samenleving. Wij leveren graag een bijdrage aan het Deventer leven.

Wij zijn (shirt)sponsor bij voetbalclub SV Colmschate, RDC en Activia Twello. Ook sponsoren diverse andere sportverenigingen. Daarnaast sponsoren we de Centrumgarage en diverse ondernemersinitiatieven.

Maarten is vicevoorzitter van de Verenigde Bedrijventerreinen Deventer en bestuurslid van Bedrijvenparkmanagement.

Wil je meer weten over Salland Storage en sponsoring? Bekijk dan onze sponsorpagina

 

Hoe het begon

Salland Storage is door ons, de broers Jan-Hein (1980) en Maarten Streppel (1983) als nevenactiviteit opgericht naast ons IT-bedrijf Signo. Een overschot aan ruimte bracht het idee van inboedelopslag naar boven en met die gedachte zijn zijn we Salland Storage gestart. In de jaren ‘06 tot ‘11 groeiden de opslagactiviteiten gestaag.
Met ons bedrijf Signo importeerden we sinds 2002 multimedia- en opslagapparatuur uit Azië. De markt waarin Signo opereerde, de markt van mediastreaming en dataopslag, werd rond 2009 en daarna buitengewoon wispelturig. Onze afnemers, bijvoorbeeld elektronicaketens als iCentre en Dixons, hadden het moeilijk. Andere klanten, zoals de grote webshops, hadden door een ander bedrijfsmodel geen eigen voorraad. Het risico als importeur werd hierdoor onevenredig hoog. Tezamen met de valutaschommelingen zoals deze in de periode 2011/2012 plaatsvonden, hebben we in 2012 een overname aanbod geaccepteerd en besloten al onze energie te richten op (tot dan toe) de nevenactiviteit Salland Storage. Het roer ging volledig om, van internationaal naar lokaal en van online naar offline.
Sinds 2012 is de ruimteverhuur ons primaire proces en richten we ons op Deventer en omgeving. Met bijzondere formules bedienen we zowel de particuliere als zakelijke markt. De StowBox formule is door onszelf bedacht, ontworpen, gebouwd en wordt nu ook door ons geëxploiteerd. Vele uren aan ontwikkeling, testen, verbeteren liggen hieraan ten grondslag.
Naast Deventer hebben wij een satellietvestiging in Duiven, Zutphen en Almelo. Ook hier kun je beschikken over onze weerbestendige buitenunits.

Jan Hein Maarten Streppel
Signo Voordeur 3
Salland Storage Signo inboedels