Huisregels

Onze huisregels:

Bij Salland Storage doen we ons uiterste best om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Bij het betreden van ons opslagpark ga je akkoord met onze huisregels.

– De maximumsnelheid binnen het opslagpark bedraagt 10 kilometer per uur.

– Wees voorzichtig. Je betreedt het opslagpark altijd op eigen risico.

– Zowel buiten op het opslagpark als in de gebouwen word je voor jouw en andermans veiligheid gefilmd.

– Bezoek je het opslagpark buiten openingstijden? Je bent dan verplicht om de alarmprocedure in acht te nemen. Deze wordt aan je verstrekt.

– Roken in de gebouwen is verboden. Buiten roken is wel mogelijk, gebruik hiervoor de asbakken.

– Uitgezonderd kortstondig laden/lossen, dienen voertuigen te worden geparkeerd in de vakken.

– Heftrucks hebben altijd voorrang. Je mag je nooit binnen het draaibereik van de heftruck bevinden.

– Kinderen onder de 12 jaar kunnen niet meehelpen met verhuizen, dit vanwege manoeuvrerende voertuigen, zware goederen en bezoekend autoverkeer. Wij hebben binnen een wachtruimte met leesvoer en wifi voor onze jonge gasten.

– Je kunt gebruik maken van onze heerlijke gratis koffie en sanitaire faciliteiten. Deze kun je vinden in de gebouwen Alle deuren kun je met je eigen sleutel openen en sluiten.

– Tijdens het verhuizen kun je gebruik maken van onze gratis laad- en losmiddelen en aanhanger (op inschrijving). Wees hier zuinig op.

– Salland Storage medewerkers kunnen je, ook als ze op het opslagpark aan het werk zijn, niet assisteren met het tillen van goederen. Wij zijn hier niet voor verzekerd.

– Ons opslagpark heeft afvalcontainers. Deze zijn er voor hygiëne, maar niet voor je goederen. Middels camera’s wordt hierop toezicht gehouden. Misbruik wordt doorbelast.

– De gebouwen zijn voorzien van elektrisch bedienbare roldeuren. Het bedieningspaneel vind je naast de roldeur, met hierbij de knoppen ‘omlaag’, ‘stop’ en ‘omhoog’. Gaan ze niet automatisch? Dan dient de knop ingedrukt te blijven. Bij vertrek dienen alle deuren altijd te worden gesloten.