Opslag huren bij Salland Storage Deventer

Opslag huren in Deventer? Salland Storage is al jaren hèt adres voor opslagruimte in Oost-Nederland. Ons opslagpark is gevestigd aan de Duurstedeweg, op nog geen vijf minuten van de A1 of het centrum.

Je rijdt je auto tot naast de opslag box bij onze drive-in opslagparken, je hoeft dus nooit ver naar je opslag box te lopen. Op onze vestiging in Deventer bieden we self storage, motoropslag en onze StowBox aan.

De self storage boxen zijn in 1,75m2, 3,5m2, 7m2 en 14m2 beschikbaar, ideaal voor elke inboedel. Je kunt al opslag huren vanaf € 25,- per vier weken. Daarnaast is er motoropslag met een druppellader beschikbaar, zo staat jouw motor veilig en droog opgeslagen.

Onze StowBox is een speciaal voor inboedel ontworpen opslagcontainer. Laadt hem eenvoudig thuis in en uit, in de tussentijd staat hij veilig en droog bij ons

Meer weten over onze opslagmogelijkheden? Bekijk de opslagmogelijkheden hier.

deventer contact
deventer contact

Openingstijden

Openingstijden receptie:

Maandag9.00 tot 17.30 uur
DinsdagTelefonisch niet bereikbaar
Woensdag9.00 tot 17.30 uur
Donderdag9.00 tot 17.30 uur
Vrijdag9.00 tot 17.30 uur
ZaterdagTelefonisch niet bereikbaar
ZondagTelefonisch niet bereikbaar

Gebruikers van ons Self-Storage park en StowBox verhuizers hebben 24/7 toegang.

Adres

Duurstedeweg 6
(Industrieterrein Bergweide 4)
7418 CK Deventer

Onze locatie in Deventer is altijd gemakkelijk bereikbaar. Door de ligging van ons opslagpark fiets je binnen 10 minuten vanuit het centrum naar ons storage park. Daarnaast is Salland Storage Deventer binnen 5 minuten te bereiken vanaf de A1.

Het self storagepark is ruim opgezet, hierdoor parkeer jij de auto vlak naast de opslagbox. Dan kun je gemakkelijk laden en lossen, en zo weer de weg op.

Wil je meer weten over hoe opslag huren werkt bij Salland Storage? Klik dan hier.

mail
E-mail

Een reactie binnen 1 werkdag

Contact
Telefoon

(0570) 629 231

Facebook
Facebook

Een reactie binnen 24 uur

twitter
Twitter

Een reactie binnen 24 uur


Opslag huren in Deventer

Wil jij opslagruimte huren in Deventer? Bij Salland Storage Deventer vind jij de opslagmogelijkheid die het beste bij jou past. Op ons storage park, gelegen aan de Duurstedeweg 6 in Deventer, bieden wij verschillende opslagmogelijkheden aan. Zo kun je bij Salland Storage Deventer inboedelopslag huren met onze self storage box dit kan al vanaf 1.75 m2. Hierdoor is er altijd een storage box te vinden met het formaat dat jij nodig hebt.

Ben je van plan te gaan verhuizen? Bekijk dan de ideale verhuishulp met onze unieke StowBox. Deze StowBox is speciaal ontworpen voor inboedelopslag, deze kun je thuis in en uitladen, en vervolgens weer bij ons neerzetten, zodat wij hem veilig op kunnen slaan. Ook is het mogelijk om op ons storage park in Deventer de ideale stalplaats te vinden voor een motor met onze motoropslag.

Wil je graag weten welke opslagruimte het beste bij je past? Maak dan gebruik van onze keuzehulp, deze helpt je om te beslissen over welk formaat opslagruimte het beste is voor de situatie.

Gemakkelijk opslag huren

Door de ruime opzet van ons self storage park in Deventer, is de opslag box die jij huurt altijd gemakkelijk toegankelijk. In  de ruime straten rijd je de auto tot aan de deur van de opslag unit. Hierdoor kun je gemakkelijk spullen in en uit de storage box laden. Ook heb jij 24/7 toegang tot de unit en het storage park. Daardoor kun je altijd bij de opgeslagen spullen als het jou uitkomt. Verder is er in overleg veel mogelijk voor het gebruik van de opslag unit. Zo kan er bij de motoropslag een druppellader worden geïnstalleerd. 

Veilig spullen opslaan

Natuurlijk vinden wij het belangrijk dat jouw spullen veilig worden opgeslagen. Ons opslagpark wordt 24/7 beveiligd met camera’s en particuliere beveiliging. Daarnaast zijn al onze opslagparken uitstekend verlicht. Daardoor kun je ook in het donker altijd goed bij de spullen die je nodig hebt, en weet je zeker dat al jouw spullen veilig liggen opgeslagen.

Naast Salland Storage Deventer zijn er nog vier andere locaties waar Salland Storage opslag aanbiedt, bekijk deze hieronder. Wil je graag opslagruimte of een StowBox reserveren? Reserveer dan via de knop.

 

Andere opslagparken

Salland Storage Almelo

Bedrijvenpark Twente Noord 98
(Almelo)7602 KS Aadorp
(0546) 793 100

Salland Storage Doetinchem

Auroraweg 5
7007 GZ Doetinchem
(0314) 794 077

Salland Storage Duiven

Geograaf 3
6921 EW Duiven
(026) 66 90 212

Salland Storage Zutphen

De Stoven 1
7206 AZ Zutphen
(0575) 796 070

Vragen?

Bekijk onze veelgestelde vragen of stel je vraag via een van de onderstaande contactmogelijkheden.