Opslagruimte huren bij Salland Storage Zutphen

Salland Storage Zutphen bevindt zich naast het Total Energy tankstation en de Ford dealer Auto Zutphen op de Stoven. Op deze locatie biedt Salland Storage naast self storage ook car storage aan. Je young- of oldtimer staat hier veilig en droog. Ook hebben we een was en poets service, en kan je bij ons terecht voor kleinschalig onderhoud.

Naast de auto opslag hebben we hier opslag boxen beschikbaar van 3,5 m² en 7 m². Je huurt hier al opslag vanaf € 39,- per vier weken.

Uiteraard ben je welkom om de verschillende opslagmogelijkheden te bekijken. De koffie staat klaar!

Self Storage Zutphen
Car Storage Zutphen

Openingstijden

Telefonische receptie:
ma-vr van 9.00 tot 17.30 uur

Adres

De Stoven 1
(Bedrijventerrein De Stoven)
7206 AZ Zutphen

mail
E-mail

Een reactie binnen 1 werkdag

Contact
Telefoon

(0575) 796 070

Facebook
Facebook

Een reactie binnen 24 uur

twitter
Twitter

Een reactie binnen 24 uur

Opslag huren bij Salland Storage Zutphen

Op het storage park van Salland Storage Zutphen zijn verschillende soorten opslag te vinden. Op het buitenterrein zijn er self storage boxen beschikbaar van een aantal formaten. Je huurt een self storage box die toegankelijk is met een eigen sleutel. Deze storage boxen zijn beschikbaar en geplaatst in onze nette buitencontainers, die er voor zorgen dat alle inboedel droog wordt opgeslagen. De opslagboxen zijn beschikbaar in de formaten 3,5 m² en 7 m². En je huurt al opslag vanaf € 39 ,- per vier weken!

Door de ruime opzet van het buitenterrein is er altijd ruimte voor uw storage box, hierdoor is er gemakkelijk aan en af te rijden voor de storage box. Zodat alle inboedel gemakkelijk in en uit geladen kan worden. Daarnaast is het park altijd beveiligd en goed verlicht, dus zijn jouw spullen altijd veilig opgeslagen.

Wil je graag opslag huren in Zutphen, maar weet je niet hoeveel opslagruimte je nodig hebt? Maak dan gebruik van onze keuzehulp, en bepaal welke opslagruimte bij jou past!

 

Autostalling in Zutphen

Naast de normale self storage, biedt Salland Storage ook het car storage concept aan. In Zutphen stal je een eigen Young of oldtimer veilig en droog. Onze standaard plaatsen zijn 10 m², en uit te breiden tot maximaal 18 m². Dit geeft altijd genoeg ruimte om de auto veilig te kunnen parkeren. Daarnaast staat deze dus altijd droog en stofvrij, in plaats van buiten in de regen of onder een krappe carport.

 

Andere opslagparken

Salland Storage Deventer

Duurstedeweg 6
7418 CK Deventer
(0570) 629 231

Salland Storage Almelo

Bedrijvenpark Twente Noord 98
(Almelo)
7602 KS Aadorp
(0546) 793 100

Salland Storage Doetinchem

Auroraweg 5
7007 GZ Doetinchem
(0314) 794 077

Salland Storage Duiven

Geograaf 3
6921 EW Duiven
(026) 66 90 212

Vragen?

Bekijk onze veelgestelde vragen of stel je vraag via een van de onderstaande contactmogelijkheden.