De StowAssist: onze vriendelijke verhuishulp

Je herkent het vast wel…. je gaat verhuizen of verbouwen. Of je neemt een sabbatical om de wereld rond te reizen en je verhuurt je huis in de tussentijd via Airbnb. Je wilt alleen niet dat een huurder bij al je persoonlijke spullen kan. Bij deze verschillende situaties komt vooraf een hoop geregel kijken. Opruimen, spullen weggooien, verzekeringen regelen. Deze situaties hebben allemaal één overeenkomst met elkaar: je wilt je spullen tijdelijk opslaan. Of het nu voor een paar weken is of voor een half jaar. Onze Stowbox biedt hierbij de perfecte uitkomst. Met een inhoud van 13m3 past er een heleboel in. Het is hiermee de ideale oplossing voor het tijdelijk opslaan van je goederen. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een trekhaak, rijbewijs B en een verhuishulp in de vorm van een paar extra handjes.

Stowassist sallandstorage 01

Dat rijbewijs heb je waarschijnlijk wel. Maar lang niet alle (lease) auto’s beschikken over een trekhaak. Geen nood. Hier biedt Salland Storage een oplossing voor: onze StowAssist. Door de haal- en brengservice van de StowAssist is er geen man overboord als je geen trekhaak hebt.

Maar wat nu als ik daarnaast ook niet beschik over een enorme vriendenkring om te komen helpen sjouwen? Of je familie kun of wil je om wat voor reden dan ook niet vragen om te helpen? Ook voor deze situatie biedt de StowAssist de oplossing. De naam zegt het al: de StowAssist assisteert. Vergelijk het maar met een buurman die je helpt met het sjouwen van je verhuisdozen. Onze medewerker zorgt ervoor de Stowbox bij jou wordt afgeleverd en helpt je waar nodig een handje met het inladen. Daarna neemt hij de box mee en slaat jouw Stowbox veilig op bij Salland Storage. Je spullen zijn dan gewoon verzekerd via je eigen inboedelverzekering*.

Ideaal toch?! Zo kun je met een gerust hart gaan verhuizen, verbouwen of een sabbatical nemen. Je spullen staan veilig en onder de juiste omstandigheden opgeslagen en als je ze weer nodig hebt, dan haal je ze weer op, met of zonder de hulp van onze StowAssist.

Wil je meer weten over onze opslag modules neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

*Controleer je polisvoorwaarden en neem bij twijfel contact op met je verzekeraar of tussenpersoon. Mocht het niet gedekt zijn, dan kun je via Salland Storage een verzekering afsluiten voor je Stowbox.