Hauraton

Afwatering met visie!

Wat is Hauraton voor een bedrijf?

Wij staan voor innovaties op het gebied van afwateringstechniek. Al sinds de ontwikkeling van de eerste goot in 1958 zetten HAURATON-producten wereldwijd de toon. Mijlpalen waren bijvoorbeeld de eerste goten met metalen randbescherming (1970), de invoering van het vezelversterkt beton (1974), de ontwikkeling van DACHFIX (1982) en REYCFIX goten (1995) zowel als de uitvinding van de eerste schroefloze snelvergrendeling SIDE-LOCK (1998).

Collage Landgraaf

Tegenwoordig zijn wij bezitter van talrijke patenten en wij zetten deze weg van succesvolle productontwikkeling verder voort. GWW en overheden stellen de hoogste eisen aan de belastbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid van afwateringsgoten. Wij bieden producten, die aan al die eisen recht doet.

Het vezelversterkte beton van de FASERFIX producten maakt uiterste stabiliteit mogelijk met tegelijkertijd dunne gootwanden en gereduceerd gewicht. Samen met de robuuste afdekkingen een betrouwbaar product. Onze RECYFIX lijngoten zorgen daarnaast voor duurzaamheid en voldoende weerstand voor toepassing in de landschapsarchitectuur. Voor schoon regenwater dat probleemloos direct in het milieu kan worden gebracht, zorgt de lijngoot met filtersubstraat; de DRAINFIX CLEAN.
Dus daarom afwatering met visie! Dit betekent voor ons meer dan nieuwe producten en oplossingen ontwikkelen. Het betekent vooruit denken en verantwoordelijkheid nemen. Voor zowel efficiënte als wetenschappelijk doordachte afwateringssystemen. Schoon water voor de komende generaties: daar houden wij ons mee bezig.

www.hauraton.nl

Hauraton Logo