Opslagruimte in de Deventer Vijfhoek of Borgele? Spoedig mogelijk bij Salland Storage

Nieuw: opslag in de wijk. Ruimte op een lokale plek, dicht bij huis. Wíj staan in de startblokken, op dit moment is wet- en regelgeving nog niet zo ver. 

Een goed geïsoleerde en toegankelijke opslagruimte voor uw motor of hobbyspullen, en dat vlakbij huis! Wie wil dat nou niet? Salland Storage maakt het binnenkort mogelijk met onze nieuwste opslagformule ‘Opslag in de wijk’. Op strategische locaties realiseren wij zelfvoorzienende opslagruimtes voor wijkbewoners. Zie dit als een verlenging van uw schuur. 

Ons concept is de ideale oplossing voor alle wijkbewoners. U huurt al een opslagruimte vanaf € 38,50 per 4 weken. Deze ruimte is volledig geïsoleerd, goed beveiligd en 24 uur per dag toegankelijk.

Opslagbox auto 24 7

Hoe werkt opslag in de wijk?

Schuur vol garage box

Opslag in de wijk. Een verlenging van de eigen schuur op een locatie, zo dicht mogelijk bij huis.

Mini opslag Garagebox

Op loopafstand van huis bieden wij een veilige comfortabele opslagplek, makkelijk toegankelijk

Opslag in de wijk 3 5 Storage

De spullen staan hier veiliger dan thuis (op z’n minst veiliger dan in de schuur). Camera’s, SKG*** cilindersloten en goede verlichting zorgen voor optimale beveiliging.

Opslag motoropslag

De opslagruimtes kunnen het hele jaar door worden gebruikt dankzij hun uitgekiende design en uitstekende isolatie.

Opslagbox 5 5

Wij bieden de opslagruimtes in diverse formaten, voor iedere behoefte is er een ruimte beschikbaar.

Onze opslagruimtes: de feiten

Veilig

De staalconstructie is inbraakwerend. Voorzien van een SKG*** gecertificeerd slot, zoals ook te vinden in nieuwe woningen en kantoorpanden. De locaties zijn gesitueerd bij verenigingen waarbij er in overleg met de vereniging wordt gezorgd voor goede verlichting. Ook is er bij deze locaties sprake van veel sociale controle onder de leden. We kunnen wel stellen dat uw goederen hier veiliger staan dan thuis in uw schuur. 

Ook aan de veiligheid van de omgeving is gedacht. De ruimtes zijn bedoeld voor lokaal gebruik. Er kunnen geen commerciële activiteiten plaatsvinden en de huurder dient in de aangrenzende wijk woonachtig te zijn. 

Maatschappelijk betrokken

Met het huren van deze opslagruimte steunt u direct het lokale verenigingsleven. Een deel van de huuropbrengst vloeit direct terug in de verenigingskas. Dit komt de leefbaarheid van de wijk en goede. De vereniging is op deze manier ook direct verzekerd van hun eigen opslagbehoefte.

Materiaal

Onze stalen opslagruimtes kunnen op iedere gewenste locatie worden geplaatst, hebben geen fundering nodig en zijn met onze gespecialiseerde zwenkwielen en aanhanger op iedere gewenste plek te plaatsen. Eenmaal verankerd, staan ze als een huis. Modulaire segmenten en deuren zorgen voor iedere gewenste indeling, afgestemd op uw wensen.

Duurzaamheid

De opslagruimtes zijn ontworpen en gefabriceerd om decennia mee te gaan. Er zijn geen giftige of gevaarlijke materialen gebruikt en alles is 100% recyclebaar. De opslagboxen zijn mobiel en door ons op een andere locatie te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat de boxen optimaal kunnen worden ingezet en er dus geen ruimtes verloren gaan door plaatsing op een onjuiste locatie. 

De opslagruimtes verbruiken geen energie en vormen geen belasting voor de bodem. Ze laten na verwijdering geen enkele footprint achter. 

Door de strategische locaties van deze opslagformule worden veel autokilometers bespaard. Wat nu op loopafstand van huis wordt gerealiseerd, moest eerst met de auto worden bezocht. 

Juiste klimaat voor uw goederen

De opslagruimtes zijn getest in de vrieskou in Canada, goed geïsoleerd en waterdicht. Dankzij deze combinatie zijn uw spullen vorstvrij opgeslagen..

Tarieven

SelfStorage Box

3,5 m2

per 4 weken

€ 39,00

7 m2

per 4 weken

€ 79,00

14 m2

per 4 weken

€129,00

(met ingang aan voor- en achterkant)