Voordelig opslagruimte huren? Dat kan nu ook in Almelo

De opslagformule van Salland Storage is succesvol. Steeds meer klanten in Oost-Nederland weten namelijk onze self storage te vinden. Er daar zijn we natuurlijk erg blij mee. Onze klanten waarderen het enorm dat ze al hun spullen bij ons veilig en voordelig kunnen opslaan, dat ze 24/7 toegang hebben tot het terrein, dat de straten ruim zijn opgezet en dat ze pal voor hun eigen opslagbox kunnen parkeren. Onze parken zijn ook nog eens allemaal goed verlicht en goed beveiligd met een slim alarmsysteem.

opslagruimte huren almelo

Buitenopslag

Je bent en blijft bij ons buiten en hoeft verder nergens naar binnen. Er zijn dus geen smalle gangen of krappe liften waar je doorheen moet met je inboedel. Self storage bij Salland Storage betekent: aanrijden wanneer jij dat wilt, goederen in- of uitladen en direct weer dóór.

Self storage Almelo

Onlangs hebben we zelfs een vijfde self storage vestiging kunnen openen. Dit keer in Aadorp, gemeente Almelo. Dus wanneer je in de omgeving van Almelo woont en voordelig opslagruimte wilt huren, check dat onze website. Je kunt via onze site namelijk direct online opslagruimte reserveren op het nieuwe opslagpark. Je hebt daarbij de keuze uit een ruimte van 3,5 of van 7 m2 voor je inboedelopslag. Om je een voorstelling te geven, dat betekent plek voor zo’n 100 of voor maar liefst 200 dozen. En dat al vanaf 39 euro per vier weken!

Het voorjaar komt eraan, dé tijd voor veel mensen om hun huis eens grondig op te ruimen. Heb je thuis (te) veel spullen die je toch eigenlijk niet kwijt wilt? Begin het jaar goed, denk eens aan het huren van een self storage ruimte bij Salland Storage..

Ons nieuwe opslagterrein is gevestigd op het Bedrijventerrein Twente Noord 98 in Aadorp, gemeente Almelo.

 

OpslagPark Almelo