Hoeveel ruimte heeft u nodig?

Rekenvoorbeelden ruimtebehoefte

Inboedel student: 3 m2

Inboedel appartement 2 personen: 4-5 m2

Inboedel appartement met berging: 6 m2

Inboedel eengezinswoning: 6-8m2

Dit zijn indicatie-prijzen, afhankelijk van uw hoeveelheid spullen. Onze hal is hoog, hierdoor kunt u ook hoog stapelen. Niet alle goederen lenen zich hiervoor, maar goed stapelen loont en beperkt uw ruimtebehoefte. Omdat de goederen ook nog moeten worden afgedekt, stellen wij 2,5 meter als maximum stapelhoogte. Mocht één meubelstuk hoger zijn dan dit, dan is dit geen probleem. Het mooi afdekken van de goederen wordt op zo’n moment alleen moeilijker.

Eén stuk witgoed neemt ongeveer 1 m2 in. De volgende kan hier vaak op worden gestapeld. De wasmachine gaat onderop, de droger, koelkast of vaatwasser hierboven. Op 1m2 passen ongeveer 25 verhuisdozen. Eettafels en kasten kunnen vaak eenvoudig uit elkaar worden gehaald. Dit bespaart u veel ruimte. Kunnen ze niet uit elkaar, dan kunnen kasten vaak volledig worden volgeladen met spullen. Wanneer u ons een lijst met goederen stuurt, vergeet dan niet om een eventuele schuur, zolder, kelder of berging mee te nemen op deze lijst. Denkt u ook aan fietsen, de tuinset of seizoensgebonden spullen. Deze zijn vaak niet uit elkaar te halen en nemen verhoudingsgewijs veel ruimte in.

Bij het afsluiten van de overeenkomst betaalt u een borg van € 100,- (retour na einde overeenkomst). Daarnaast berekenen wij € 25,- starttarief + de 1e periode huur contant (of pin).