Verhuisdozen kopen in Deventer

Ze zijn onmisbaar voor een succesvolle en veilige verhuizing: verhuisdozen, tape, noppenfolie en meer. Bij Salland Storage bieden wij een assortiment eigen producten aan tegen de scherpste prijzen.

Aanbieding

Een pak van 10 stuks verhuisdozen vanaf € 35,00. Vanaf 30 stuks of meer bezorgen wij de verhuisdozen gratis thuis in Deventer en omgeving! Bestellen? Bel 0570 – 62 92 31.

De maten van onze verhuisdozen: L53 * B29 * H33 cm; inhoud 51 liter.

 

Verhuisdozen kopen

Eigenlijk is de term ‘opslagdoos’ passender voor onze doos. Een verhuisdoos is ontworpen om verplaatst te worden van A naar B, maar niet geschikt om langdurig te stapelen. Dit is vooral te zien bij de dozen van de welbekende bouwmarkten. Een opslagdoos hoeft niet duurder te zijn, maar is net wat beter afgestemd op opslag. Onze verhuisdozen hebben wanden die dubbel zijn uitgevoerd, zodat ook bij langdurige opslag de dozen niet gaan inzakken, want dat komt de inhoud beslist niet ten goede.

De dozen zijn eenvoudig in elkaar te vouwen, zonder tape of knipwerk. Onze verhuisdozen zijn daarnaast qua formaat precies afgestemd op onze StowBox. Je verliest dus geen ruimte bij het stapelen.

Tip: zorg er altijd voor dat je de verhuisdozen maximaal opvult. Half gevulde verhuisdozen zijn namelijk slecht voor de portemonnee.. Dozen zijn dan kwetsbaarder en half gevulde dozen nemen natuurlijk relatief veel ruimte in. Probeert wel het gewicht van een verhuisdoos onder de 25 kg te houden. Dit is beter voor de doos, maar vooral voor degene die de doos moet verplaatsen.

Naast de verhuisdozen hebben wij onder andere ook tape (één stuk gratis voor iedere klant), noppenfolie, garderobedozen en matrashoezen in ons assortiment. Een compleet overzicht van alle aanvullende producten en bijbehorende prijzen vind je op onze prijslijst pagina. Bezuinig hier niet op, het gaat tenslotte om je kostbare inboedel. 95% van alle beschadigingen van spullen vindt namelijk plaats tijdens een verhuizing.