Woning verkoopklaar maken

Salland Storage biedt opslagruimte om uw woning verkoopklaar te maken

Het is inmiddels gemeengoed geworden in de woningbranche: de woning verkoopklaar maken. Een woning moet niet te vol ogen voor potentiële kopers, zodat ze zich een beter beeld kunnen vormen van de ruimtes. Kapstokken weg, kasten leeg, rommel het huis uit. Eén jas aan de kapstok oogt beter dan 10 jassen met 6 paar schoenen. Dit zogenaamde ” verkoopklaar maken van de woning ” zal door veel makelaars worden aangeraden. Nu zult u vast zaken weggooien, maar veel spullen moeten ook bewaard blijven. Wij hebben veel klanten die voor dit doel spullen bij ons opslaan. Gezien de vlotte doorlooptijd, kunnen wij uit ervaring zeggen dat deze tactiek zinvol is. Mensen verkopen over het algemeen snel hun woning. Mocht u na de verkoop van uw woning meer ruimte nodig hebben, dan kunnen de goederen worden samengevoegd.

Vanaf € 39,50,- per 4 weken huurt u al ruimte op ons Storage Park. Dit betekent al dat er voor zo’n 50 verhuisdozen plaats is. Zijn het wat meer spullen, dan wordt onze StowBox interessant.

Voordeel van de StowBox is dat u deze in uw huidige woning vollaadt, maar pas weer bij de definitieve woning uitlaadt. U sleept dus niet onnodig met uw spullen. Een animatie van de StowBox kunt u vinden op ons Youtube-kanaal. Naast de StowBox bieden wij ook verhuisdozen en verpakkingsmaterialen om te zorgen dat alle spullen 100% heel blijven.

Hoe maak ik mijn huis verkoopklaar?

Om een goed beeld te hebben van uw ruimtebehoefte, kunt u het beste contact met ons opnemen. Wij kunnen u een inboedellijst verstrekken, waarmee u uw ruimtebehoefte heel nauwkeurig in kaart kunt brengen.

Vervolgens kunt u het beste het gehele huis kamer voor kamer doorlopen om zo te kijken wat er kan worden gemist. Denk hierbij aan keukenapparatuur, overbodige elektronica, boekenkasten met inhoud, kleding, overbodig speelgoed, verzamelingen, etc. Vergeet de zolder, schuur en kelder niet. Een volle schuur verliest zijn charme en prikkelt een potentiële koper niet om daar zijn klusruimte te realiseren. Dit geldt tevens voor de overige vertrekken in huis. Een leeg huis verkoopt niet goed, maar een vol huis ook niet. Houd het gemakshalve op een magere inrichting. Alles wat u kunt missen is als het goed is te vinden op onze inboedellijst. Wanneer dit niet het geval is, horen we dit ook graag. Als u de inboedellijst zo nauwkeurig mogelijk invult, komt hier een aantal vierkante meters uit.

Is mijn inboedel verzekerd?

De meeste eigen inboedelverzekeringen zijn gewoon geldig bij ons. Bent u hier niet zeker van, dan kunt u voor een paar euro per maand ook uw goederen via ons verzekeren.