6 redenen waarom ook jij een self storage box nodig hebt

We hebben het er in onze blogs al vaker over gehad. Er zijn legio redenen te bedenken waarom je een self storage box zou moeten huren. In dit blog behandelen we er zes.

self storage box

Werken vanuit huis

Steeds meer mensen werken vanuit huis, als ondernemer bijvoorbeeld. Een self storage box kan ideaal zijn om je gereedschap in op te slaan, maar ook om de voorraad van je webshop te bewaren. Zo weet je, ook als ondernemer zeker dat je je werk niet mee naar huis neemt, maar wel altijd bij je spullen kan!

Gezinsuitbreiding

Voor menig ouder zal het herkenbaar zijn. De hoeveelheid spullen die een baby met zich meebrengt is enorm. Vaak zijn dit spullen die je geen 10 jaar achter elkaar nodig hebt, maar die je bij de wens voor een tweede, derde of ….. kindje wel graag opnieuw wilt gebruiken. Denk aan een box, ledikant, kinderwagen, autostoeltjes etc. Het zijn allemaal rasechte ruimtevreters. Heb je ze dus tijdelijk niet meer nodig? Drop ze dan in jouw opslagbox. Verwachten jullie gezinsuitbreiding? Dan haal je al je spullen gemakkelijk weer op.

Vakantiebenodigdheden

Het liefst zou je ze natuurlijk iedere maand inpakken om te vertrekken naar een leuke vakantiebestemming. Helaas, in de praktijk ligt dat voor de meeste van ons toch wat anders. We hebben het hier natuurlijk over (dak)koffers, kampeerspullen, duikuitrusting, maar ook over ski’s, snowboards en andere wintersportbenodigdheden. Het gros van de mensen gebruikt ze hooguit twee keer per jaar. Toch zonde als je vliering hiermee het hele jaar door vol ligt! Bovendien is het niet zo eenvoudig om een dakkoffer je vliering op te tillen. Met een self storage opslagbox heb je daar geen last van. Kwestie van voorrijden, demonteren en in je opslagbox leggen, klaar ben je! Ook al die andere spullen slaan we graag veilig voor je op, handig toch?

Verhuizing naar een zorginstelling

Als iemand uit je directe omgeving naar een zorginstelling moet gaan verhuizen, dan is dat vaak een erg intensieve periode, vol stress en onzekerheden. Voor de meeste mensen is dat niet de beste tijd om ingrijpende keuzes te gaan maken over welke meubels en bezittingen weg mogen of juist niet. Ook dan kan een self storage opslagbox of onze StowBox uitkomst bieden. Zo kun je rustig de tijd nemen voor het uitzoeken van al die spullen. En is het niet nodig daarvoor nog een huis of appartement aan te houden.

Creatieve hobby

Ben jij heel erg creatief? Dan durven we er vergif op in te nemen dat je daar ook heel veel gereedschap en materiaal voor hebt verzameld. En, niet te vergeten, dat wat je maakt moet ook ergens staan. Stel dat je het bijvoorbeeld leuk vindt om meubels te stofferen? Dat is het prima als je een garage aan je huis hebt waar je je naar hartelust kunt uitleven. Helaas beschikt niet iedereen over die luxe. Niet voor niets wordt een self storage box daarom ook wel jouw schuur buitenshuis genoemd. Bij ons kun je er direct in!

Jongens(of meisjes)droom

Heb je er altijd al van gedroomd om rond te toeren op zo’n mooie, glimmende motor? We snappen je helemaal! Als je er na lang sparen eentje hebt gekocht, wil je die motor natuurlijk wel onder optimale condities stallen of het nu 27 graden is of -8. Naast die optimale condities biedt een aantal van onze opslagboxen de mogelijkheid voor het aansluiten van een druppellader. 

Dit is zomaar een greep uit de veelzijdigheid van een self storage box. Naast deze mogelijkheden kunnen we natuurlijk nog veel meer redenen verzinnen om je kostbare bezit veilig te stallen! Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.