Salland Storage Almelo blij met locatie op Bedrijvenpark Twente Noord

Inmiddels is Salland Storage alweer een tijdje te vinden in Almelo en we zijn erg blij met de locatie op Bedrijventerrein Twente Noord. Het bedrijvenpark ligt in de driehoek Almelo, Wierden en Vriezenveen en heeft veel voordelen.

Ook voor onze klanten, want op ons jongste opslagpark kun je met je auto tot aan de opslagunit rijden, waardoor je de voorraad of huisraad gemakkelijk kunt laden en lossen. Je beschikt dus altijd snel en eenvoudig over je spullen. Maar nu eerst meer over het bedrijventerrein in Almelo.

Bedrijvenpark Twente Noord

Bedrijvenpark Twente Noord is in de jaren ’60 aangelegd om de economie van Almelo te stimuleren. De eerste bedrijven die zich hier vestigden waren vooral textielbedrijven en machinefabrieken. In de loop van de tijd is het bedrijventerrein steeds verder uitgebreid en gevarieerder geworden. Naast de textiel- en machine-industrie vestigden zich hier ook bedrijven uit andere sectoren, zoals de voedingsmiddelenindustrie, de chemische industrie en de transportsector.

Vandaag de dag is Bedrijvenpark Twente Noord met circa 350 hectare het grootste bedrijventerrein van Almelo. Er zijn meer dan 400 bedrijven gevestigd die samen goed zijn voor zo’n 6.000 arbeidsplaatsen.

bedrijvenpark Twente Noord ligging

Goede ligging, uitstekende locatie

Naast de goede ligging aan de N36 en de nabijheid van de A1 en A35, zijn er nog verschillende factoren die Bedrijvenpark Twente Noord tot een uitstekende locatie maken voor Salland Storage.

  • Centraal in Overijssel: Het bedrijventerrein ligt in het midden van de provincie Overijssel, waardoor het een ideale uitvalsbasis is voor bedrijven die de hele provincie willen bedienen.
  • Goede verbinding met Duitsland: De Duitse grens ligt op korte afstand, waardoor Salland Storage Twente ook interessant is voor Duitse bedrijven.
  • Voldoende parkeergelegenheid: Zowel voor klanten als voor medewerkers is er voldoende parkeergelegenheid op het bedrijventerrein.
  • Bedrijvenpark Twente Noord is een bedrijvig terrein met een mix van bedrijven. Dit zorgt voor een dynamische en inspirerende werkomgeving.
  • Er zijn diverse voorzieningen op het bedrijventerrein. Er zijn onder andere restaurants, cafés en een sportschool op het bedrijventerrein.
  • Er is een actieve ondernemersvereniging: De ondernemersvereniging organiseert regelmatig activiteiten en bijeenkomsten voor de ondernemers op het bedrijventerrein.

Ook prettig voor klanten

De bovengenoemde voordelen voor Salland Storage gelden natuurlijk ook voor ondernemers en particuliere klanten die tijdelijke opslag of opslag voor langere tijd nodig hebben. Huurders hebben in Almelo een perfect gelegen, modern en veilig alternatief voor klamme garageboxen en volgepakte schuren. Daar bovenop natuurlijk nog de gebruikelijke extra services van Salland Storage:

  • 24/7 beschikbare units
  • verhuisservice
  • verzekering
  • en nog veel meer …

Opslag nodig?

De units van Salland Storage Almelo raken langzaam vol. Wacht niet te lang en reserveer vandaag nog jouw opslagruimte!

Bel 0546-571234 of lees meer over onze voorwaarden: