Salland Storage maatschappelijk betrokken: Organisatie en sponsoring van het vijfde Deventer Parken Golf Event

StowBoxen hebben naar onze mening een goed doel en dat is uw verhuizing en opslagbehoefte zo makkelijk mogelijk maken.

Naast dit goede doel zijn collega’s Maarten en Jan-Hein ook graag betrokken bij lokaal maatschappelijke doelen.

Golf event

In september betrof dit het mede organiseren van het Vijfde Deventer Parken Golf Event. Mogelijk gemaakt door Lions Club Deventer en zusterclub Lions Club Deventer Zuid. Lionsclubs hebben met elkaar gemeen dat men zich belangeloos inzet om lokaal en wereldwijd anderen te helpen. Met name de lokaal maatschappelijk betrokken doelstelling past perfect bij Salland Storage.

Vanaf januari is er al hard gewerkt aan de organisatie van het Golf Event. Tevens werd het goede doel bepaald: De mogelijkheden om een film over de restauratie van het Holtgräve Orgel in de Deventer Lebuinuskerk te realiseren. Mede met steun van de Gemeente Deventer is het initiatief ontstaan. Het Holtgräve Orgel is van grote historische waarde. De restauratie is daarom bijzonder, kostbaar en tijdrovend. Alle reden om de restauratie samen te laten vallen met het thema 1250 jaar Deventer en dit voor het nageslacht vast te leggen.

Na een pittige wervingsronde hebben er vrijdag 14 september 17 teams, waaronder Team Salland Storage, genoten van een heerlijk zonnig en warm toernooi. De sfeer op deze prachtige dag was geweldig, waarbij een groot compliment voor de holes, organisatie en vele vrijwilligers zeker op zijn plaats is. Voor zover wij weten bestaan er geen andere Golftoernooien die in stadsparken worden gehouden. Uniek dus! En dat gewoon in ons eigen Deventer.

Uiteindelijk is er 5000 euro ingezameld om de film mogelijk te maken.

Benieuwd naar het resultaat? U vindt de afleveringen hier.