Self storage was nog nooit zo makkelijk! De StowBox nu met extra service; de StowAssist

U komt ze vast regelmatig tegen, onze witte StowBox aanhangers met rode banen. Steeds meer klanten maken er gebruik van. Logisch, ze zijn ideaal voor het verhuizen en/of opslaan van uw inboedel. De StowBox combineert een compacte vormgeving met een heel groot laadvermogen. U kunt er, als dat nodig mocht zijn, maar liefst 216 volle verhuisdozen in kwijt.

huis tijdelijk

Verhuis- of opslagplannen?

Heeft u plannen om te verhuizen, verbouwen of om een gedeelte van uw inboedel op te gaan slaan? Misschien is er iets dat u tegenhoudt. U heeft geen rijbewijs of geen auto met trekhaak. Het kan ook dat u liever niet met een aanhanger wilt rijden. Of mist u iemand om te helpen met inladen?

Geen nood. In al deze gevallen kunt u een beroep doen op onze StowAssist. Een betrouwbare en ervaren medewerker die u helpt met het in no time inladen van de StowBox en deze ook desgewenst van en naar de opslaglocatie rijdt.

Een StowAssist helpt echt

Het inschakelen van een StowAssist kan u dus veel tijd, energie en brandstof besparen. Zeker als het om een wat grotere afstand gaat. Dat is nooit weg, verhuizen blijft immers een flinke operatie, die bijna altijd meer tijd kost dan we van te voren hadden bedacht.

Check onze website voor alle mogelijkheden en de spelregels voor het inhuren van onze StowAssist. Weet u al wanneer u aan de slag wilt gaan? Reserveer dan direct zo’n unieke, handige StowBox en natuurlijk onze StowAssist.

Want, hoe u ook wilt verhuizen of wat u ook wilt opslaan, wij helpen u graag!

Met een StowAssist:

Bespaart u energie

Uw spullen staan in no time – en verantwoord geladen – in de StowBox.

Bespaart u brandstof

Twee autoritten naar en van de opslaglocatie. Hoe verder u van de opslaglocatie woont, hoe aantrekkelijker het inschakelen van een StowAssist wordt!

Bespaart u tijd

De StowBox wordt door de StowAssist gebracht, samen met u ingeladen en weggereden.

stow assist

Dus, heeft u verhuis- of opslagplannen?

Self storage was echt nog nooit zo makkelijk….