Spullen opslaan? De StowBox® biedt uitkomst!

Verbouwen of verhuizen

Herken je dit? Heb je na lang bezichtigen, bieden en onderhandelen eindelijk je droomhuis gevonden, dan moet je drie maanden wachten tot je de sleutel krijgt!

Verhuizen en verbouwen staat niet voor niets in de top 5 van meest stressvolle situaties in een mensenleven. Naast alle papieren rompslomp en keuzes die moeten worden gemaakt komen er ook allerlei andere praktische zaken om de hoek kijken.

StowBox - Verhuizen met weinig moeite.

Bijvoorbeeld het regelen van tijdelijke woonruimte omdat je oude huis is verkocht. Je nieuwe huis is alleen nog niet opgeleverd. Door de krapte op de woningmarkt is tijdelijke woonruimte schaars en kiezen mensen noodgedwongen om tijdelijk in een vakantiehuisje te gaan wonen. Of trekken tijdelijk in bij familie of vrienden. Maar waar laat je dan je meubels? In een schuur of garage je spullen opslaan is meestal geen goede optie vanwege vocht, vorst of risico op inbraak.

Een selfstoragebox huren is wellicht een optie, maar het nadeel daarvan is dat je je spullen gemiddeld zo’n 4 keer in je handen hebt. Niet echt efficiënt dus en daarnaast ook best vermoeiend en tijdrovend. Naast de huur van een opslagbox heb je ook nog kosten voor het huren van een aanhanger of busje om je spullen te vervoeren.

StowBox®

Salland Storage heeft de ideale oplossing gevonden in de vorm van de StowBox. Zie het als een mobiele vorm van opslagruimte. Je hoeft de opslagcontainer maar één keer in en uit te laden en hij staat ook nog eens veilig en verwarmd opgeslagen. Zodra je je goederen weer nodig hebt haal je de StowBox weer op en laad je hem thuis weer uit. Het enige dat je nodig hebt is een auto met trekhaak en een B Rijbewijs.

We zetten alles kort voor je op een rij

– Gemakkelijk en snel: je laadt je spullen slechts één keer in en uit, dat scheelt veel tijd en handjes;
– Duidelijkheid over kosten: je hoeft geen aanhanger of busje te huren, dus je weet precies wat je kwijt bent;
– Veilig en degelijk: de door jou gehuurde StowBox wordt bij ons veilig en verwarmd opgeslagen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan bij het uitladen. Zoals je al je spullen hebt ingeladen, laad je alles ook weer uit.

Al zeggen we het zelf, ideaal toch? Wil je weten hoeveel er precies in een StowBox kan of heb je nog andere vragen. Neem dan contact met ons op, we beantwoorden je vragen graag.