Gemak StowBox

Bij de meeste opslagformules moeten de goederen in een busje of vrachtwagen worden geplaatst. Eenmaal bij het opslagbedrijf is het weer uitladen geblazen en dan nog alles in een opslagbox plaatsen. Later weer inladen en op het nieuwe adres weer uitladen. Al met al betekent dat maar liefst vier keer intensief aan de slag.

Onze StowBox hoef je maar één keer in te pakken en af te leveren bij het opslagbedrijf. Klaar! Tijdens de gehele opslagperiode blijven de goederen in dezelfde mobiele opslagbox en deze pak je pas uit op je nieuwe adres. Dit scheelt dus letterlijk de helft van de verhuisbewegingen. Beter voor de inboedel én voor je rug!

Scherp geprijsd

Voordat je de goederen bij een opslagbox hebt ondergebracht, ben je aardig wat geld kwijt. Denk hierbij aan de huur- en borgkosten van een boedelaanhanger (inclusief meermaals op en neer rijden) of een busje/vrachtwagen. Bij een StowBox neem je de opslagruimte eerst mee naar huis. Op onze speciale StowBox-aanhanger rij je de box naar je adres om daar vervolgens in te laden. Lever de StowBox weer bij ons af en klaar ben je.

StowBox Opslagcontainer maak uw opslagruimte mobiel

Privacy

Bij een reguliere opslagbox moet je de goederen na een drukke verhuisdag nog vanuit het busje of aanhanger in de selfstorage box te laden, soms nog laat op de avond. Vergelijk deze omgeving met een goed verlichte parkeergarage. Het is acceptabel, maar prettig wordt het nooit.
Bij de StowBox-formule heb je de goederen in de eigen omgeving al in de box geladen. Deze blijven het gehele opslagtraject in dezelfde opslagcontainer, totdat je in de eigen omgeving weer gaat uitpakken.

Snel

Omdat je de box maar één keer hoeft in te laden, gaan de spullen maar één keer door je handen. Terug bij ons, hoef je alleen maar de StowBox af te leveren, waarna wij deze veilig opslaan. Dit kan 7 dagen per week, op het moment dat het jou het beste uitkomt.

Weinig ‘handjes’ nodig

Goederen opslaan en verhuizen is zeer arbeidsintensief. Er zijn veel handen nodig om huisraad uit huis te halen en in te laden in een busje of aanhanger. Daarna moeten alle helpers in de auto springen en meerijden naar de opslagbox, om vervolgens alles weer uit te laden/in te richten.
Bij de StowBox hoeft maar één iemand de StowBox af te leveren, terwijl de rest van de groep al klaar is. Daar maak je vrienden mee!

Er is niets mis met een opslagbox (we hebben ze zelf ook), alleen zijn deze minder geschikt voor inboedelopslag. Een inboedel heeft ‘rust’ nodig en moet zo min mogelijk worden verplaatst. Een opslagbox is fijn voor iemand met een hobby, voor een ondernemer, of iemand anders die wekelijks bij zijn opslagruimte moet zijn. Wanneer het puur gaat om inboedelopslag, biedt onze StowBox gewoon de beste oplossing.

Waarom noemen we dit Selfstorage 2.0?

  • We gaan verder dan de opslagbox: handiger, maar niet duurder!
  • Geen kosten voor een apart busje of verhuizer.
  • Vergelijkbaar met een opslagbox, maar dan mobieler.
  • Een opslagbox in de privacy van je eigen omgeving.
  • Thuis inladen en niet verder lopen dan nodig.
  • Maar één keer in- en uitladen tijdens de opslagduur.

Opslaan in een StowBox is een geschikte formule voor ieder opslagbedrijf. Inboedelopslag is een lokaal gebeuren, dus iedere stad heeft belang bij een StowBox-locatie. Om die reden zijn wij permanent op zoek naar partners die onze StowBox willen verhuren. Heb je een verhuis- of opslagbedrijf, ruimte voor inboedelopslag en interesse in de verhuur van een StowBox als aanvulling op jouw concept? Neem dan contact met ons op.

Reportage RTL4

RTL4 maakte enige tijd geleden een reportage bij ons voor het programma ‘Wist je dat?’. Kijk het hieronder terug.