StowBox in het buitenland

Stel dat u een (tweede) woning in het buitenland hebt, dan kan hier een verhuisbehoefte ontstaan. Het huren van een busje is op zo’n moment duur, want het aantal vrije kilometers is te laag voor een verre trip naar het buitenland. De gemiddelde boedelaanhanger is wellicht te klein om in het buitenland fatsoenlijk te kunnen verhuizen. Even een paar keer op en neer rijden is ook geen optie.

Wanneer u toch graag zelf naar het buitenland wilt verhuizen, bieden wij hiervoor de faciliteiten. U kunt de StowBox meenemen naar het buitenland en met maar liefst 13 m3 inhoud past vermoedelijk de gehele inboedel voor uw buitenlandse woning in een StowBox. De gehele EU ligt binnen bereik, inclusief Noorwegen en Zwitserland. De StowBox is voorzien van een eigen kenteken en bijbehorende papieren, dus geschikt voor een buitenlandse trip.

De wegen in de landen om ons heen zijn natuurlijk wel anders dan de Nederlandse. Wij raden wel aan om een krachtige trekauto te gebruiken, het liefst een SUV of een busje. De StowBox mag met 800 kg worden beladen en een gecombineerd gewicht hebben van 1300 kg. Het liefst moet de StowBox worden getrokken door een trekauto die minimaal 1500 kg kan trekken, zéker als u van plan bent om de bergen in te gaan.

Een StowBox is goed beveiligd en waterdicht. Ook de StowMover aanhanger is goed beveiligd tegen diefstal en kan zowel aan- als afgekoppeld worden afgesloten.

StowBox buitenland 01

Voor welke scenario’s is een StowBox geschikt?

– Een student gaat studeren in het buitenland en wil veel spullen van huis meenemen. Andersom kan ook. Tijdens de buitenlandse studie zijn veel spullen verzameld, die allemaal terug naar huis moeten.
– Een tweede woning in het buitenland wordt gekocht of verkocht en moet worden ingericht of juist leeggehaald.
– U woont reeds in het buitenland, maar moet veel goederen vanuit Nederland verhuizen.
– U laadt ter plaatse de StowBox in (of uit) en rijdt weer terug. Wij hebben tevens uitgebreide transportverzekeringen, verhuisartikelen en andere hulpmiddelen beschikbaar.

Er geldt geen kilometerbeperking voor de huurperiode. U bent wel verplicht om het eigen risico van het StowBox gebruik te verlagen. Omdat verhuizen in of naar het buitenland altijd maatwerk is, raden we u aan om contact met ons op te nemen.