StowBox ShortStay

Wilt u voor korte tijd opslaan? Neem dan de StowBox Shortstay!

Klanten vroegen ons naar de volgende oplossing:
“Kan ik niet gewoon de volgeladen aanhanger met mijn inboedel hier voor korte tijd laten staan? Dan kom ik hem binnen een paar weken weer ophalen.”.

Deze oplossing is er nu: de StowBox. U laadt de StowBox thuis in en brengt hem naar ons. In plaats dat u de StowBox uitlaadt, halen wij de StowBox van de aanhanger en slaan hem voor u op. Wanneer het eindadres gereed is, plaatsen we hem opnieuw op de aanhanger, die u thuis pas weer uitlaadt. Dit alles kan gewoon met een normale auto met trekhaak en een B-rijbewijs. Bekijk onze video’s en overtuig uzelf.

De helft van de tijd, energie en moeite:
Met de StowBox bieden wij een oplossing voor een probleem waar iedere opslagklant mee te maken heeft, te weten de scheiding van opslag en vervoer. Veel opslagformules zijn immers ontworpen voor opslag voor langere tijd. Er wordt van u verwacht dat u een een ruimte huurt, die kan worden volgeladen met goederen. Verhoudingsgewijs kost dit veel tijd, energie en moeite. Thuis wordt het busje volgeladen, op het opslagbedrijf uitgeladen, om na een paar weken ditzelfde proces te herhalen. In slechts een paar weken tijd, heeft u de verhuisdoos 4x in uw handen.

Voor wie?
De StowBox Shortstay formule is bedoeld als overbrugging voor een korte periode, bijvoorbeeld enkele weken tot hooguit een paar maanden. Langer kan ook, maar neem dan de LongStay. Denk bij de StowBox ShortStay aan de volgende situaties:

– De woning wordt voor een paar weken verbouwd, geschilderd, gepoetst en moet, al dan niet gedeeltelijk, worden leeggeruimd.
– De huidige woning dient te worden opgeleverd, maar de nieuwe woning is enkele weken vertraagd
– Bepaalde producten voor een verbouwing zijn te vroeg geleverd, maar thuis is hiervoor geen plaats

Wat kost het?

Voor de prijs, verwijzen wij u graag terug naar de StowBox pagina.

De genoemde prijs is een all-in prijs. De prijs is inclusief 2x een halve dag huur van de StowMover aanhanger, inboedelverzekering en de inschrijfkosten. De prijs is exclusief eventuele verlenging, eventuele transportverzekeringen en/of verhuisaccessoires. De ShortStay StowBox wordt geleverd met een verhuispakket, bestaande uit 4 telescoopstangen om zware goederen vast te zetten en 4 verhuisdekens en/of hoezen voor bescherming van de goederen. Deze aantallen kunnen tegen geringe betaling worden uitgebreid. Zoals reeds genoemd, hebben we ook aanvullende verzekeringen beschikbaar.

Verlenging:
Mocht 12 dagen toch te kort zijn, dan kunt u de StowBox ShortStay meermaals opnieuw verlengen met 12 dagen. Ook dit vindt u in onze prijslijst. Valt het allemaal tegen en gaat u toch voor langere tijd huren, dan kan de huurovereenkomst worden omgezet naar LongStay. Met de 12-daagse verlenging kunt u echter risicoloos en zonder opzegtermijn huren.

Verschil met StowBox LongStay:
Bij LongStay gaat u een huurovereenkomst aan voor langere periode. U heeft tevens te maken met verplichte instap- en uitstapmomenten, aangezien de huur 4-wekelijks wordt geïncasseerd. De kosten voor aanhangerhuur, inschrijving in ons systeem worden apart gerekend en er is sprake van een opzegtermijn. Wanneer u meer dan enkele maanden wilt opslaan, is dit een aantrekkelijke optie vanwege de lage 4-wekelijkse huurprijs. Het omslagpunt ligt op ongeveer 2 maanden.