Tuin winterklaar maken

Uitgekookt huren doe je bij Salland Storage!

Onlangs spraken we met Arjan Wiegers, logistiek manager bij Uitgekookt.nl. We vroegen hem waarom hij juist Salland Storage in Deventer als opslaglocatie gekozen heeft om van daaruit zijn klanten in de regio Deventer de maaltijdboxen te bezorgen.

Hoe zijn jullie bij Salland Storage terecht gekomen?

“Gezocht en gevonden via Google. Hiervoor huurden we bij Voedselbank Deventer een gedeelte van de koeling. Op een gegeven moment hadden wij meer ruimte nodig en zaten wij hen in de weg omdat ze zelf de koelruimte ook nodig hadden. We hebben niet echt bij andere aanbieders gekeken.”

Wat huren jullie?

“Een volledige box. Hier zetten wij onze koelcontainers in. De opgeslagen maaltijden worden dezelfde dag nog door onze bezorgers rondgereden. Wij hebben in Deventer 15 bezorgers in dienst die de maaltijden naar klanten brengen.”

Welke criteria zijn belangrijk voor het huren van een locatie?

Faciliteiten
“Voornamelijk de faciliteiten. Een stukje veiligheid, zodat niet jan en alleman onbevoegd bij onze box kan komen. Daarnaast is het mooi dat die boxen bij Salland Storage goed geïsoleerd zijn. Dit uiteraard met het oog op de voedselveiligheid. Wij zetten eerst onze koelcontainers neer in de box. Van daaruit kunnen de bezorgers met hun koelboxen vol maaltijden op weg gaan naar de klanten in de regio.”

Locatie
“De goede en ruime locatie op een bedrijventerrein. Je moet er met vrachtwagens, busjes en aanhangers makkelijk kunnen komen en ruimte op het terrein hebben om te laden en te lossen. Een binnenstad locatie is daarom voor ons veel minder geschikt.”

Meegroeiopties
“Het mooie is dat Salland Storage met ons kan meegroeien. Als we op een gegeven moment meer vierkante meters nodig hebben, dan kunnen we zo nodig nog een box of gedeelte ervan erbij gaan huren.”

 

Uitgekookt maaltijdboxen Salland Storage

Wat is je indruk van Salland Storage?

“Die is prima, ik heb een goed contact met Astrid. De bezorgers vinden het ook een fijne locatie om van hieruit hun bezorgingsrondes te starten. Als ze naar de wc moeten kan dat zonder probleem en als ze een koffie willen is dat ook prima. Het is gewoon super geregeld. Ik kan Salland Storage dan ook zeker aanbevelen aan andere bedrijven.”

Zijn er nog verbeterpunten?

“Dat de bezorgers met een sleutel het hek moeten openen. Het komt voor dat ze de sleutel vergeten en dan kunnen ze het terrein niet op. Maar ik heb begrepen dat een elektronisch te openen hek voor 2022 op de planning staat.”

Ook extra opslagruimte nodig voor je bedrijf?

Steeds meer ondernemers huren ruimte bij Salland Storage. Onze opslagparken in Deventer, Duiven en Zutphen zijn daarnaast zeer geschikt om te fungeren als ‘hub’ voor verdere distributie.  Je kunt bij ons al voordelig opslagruimte huren vanaf 3,5 m². Alles is ook nog eens 24/7 toegankelijk. Parkeren voor je eigen opslagbox is op onze ruim opgezette en uitstekend beveiligde buitenterreinen ook geen enkel probleem.