Studentenkamer

Van Nostalgische Hal naar modern storage park

Aan alles komt een eind; onlangs hebben we, na 15 jaar, bij Salland Storage afscheid genomen van onze ‘Nostalgische Hal’. Deze naam, die al snel door onze klanten massaal werd overgenomen en de bijbehorende formule is al die jaren hetzelfde gebleven, ondanks de succesvolle introductie van nieuwe opslagformules daarnaast.

Het verhaal van de Hal

De Nostalgische Hal beantwoordde aan een basisbehoefte; droge en veilige opslag van inboedels. De formule: de klant betaalt nooit meer dan het aantal gebruikte m²’s. De klant plaatste de inboedel op onze pallets, dekte deze af en de spullen konden jarenlang droog en veilig staan. Wilde hij er af en toe bij? Geen probleem, een collega liep even mee. Vele inboedels hebben hier jarenlang gestaan. Ook toen wij de mobiele StowBox introduceerden, bleef er vraag naar een plek in de hal. De inboedel van alle kanten bereikbaar en op de begane grond, huren per m² en er nooit verder dan een paar meter lopen; het bleef voor veel mensen een zeer aantrekkelijke formule.

Van Nostalgische Hal naar modern storage park
Nostalgische-hal_deventer

Bezwaren

Bezwaren waren er ook; klanten vroegen soms of iemand anders bij hun spullen kon komen, sommigen wilden meer privacy, anderen ruimere toegangstijden, etc. Maar de grootste bezwaren hadden we zelf. Door de introductie van de StowBox waren we namelijk in staat om een volledig steriele hal te creëren die we flexibel konden indelen. Hier kon de Nostalgische Hal niet tegenop. Ook de bewerkelijkheid van de formule en de noodzaak om personeel beschikbaar te houden waren nadelen die steeds zwaarder gingen wegen. De knoop werd doorgehakt, we gingen na 15 jaar onze Nostalgische Hal-formule opheffen.

Volwaardig alternatief

Door het aanleggen van ons externe storage park konden we een volwaardig alternatief bieden. Qua flexibiliteit leveren klanten iets in (de ruimtes in ons park hebben vaste maten), maar hier staat een enorme vrijheid tegenover, iets dat klanten steeds meer zijn gaan waarderen.

Video storage park deventer cover blog

Hoewel de haloppervlakte de afgelopen jaren al was verkleind, staan er nog steeds twintig inboedels opgeslagen. Sommige klanten huren al meer dan tien jaar. Opslag is emotie, daar gaan we zorgvuldig mee om. Soms past het ook gewoon niet binnen een druk bestaan om  spullen te verhuizen. Dit deel nemen we dus nog voor onze rekening.
Ondanks dat ons storage park veel klanten afsnoepte van de oude formule, bleef er tot het laatst belangstelling. Nieuwe geïnteresseerden moeten we echter voortaan ‘nee’ verkopen. Want, ook aan nostalgie komt een eind…

Opslag nodig?

Check wat ons moderne storage park vandaag de dag te bieden heeft aan voordelige en veilige opslagmogelijkheden.