Studentenkamer

Verdien een diner bij Huis Vermeer

Van nieuwe klanten horen we nog wel eens dat ze zijn verwezen door mensen die al langer bij ons huren of gehuurd hebben. Dat waarderen we natuurlijk enorm. Daarom hebben we, in samenwerking met Restaurant Huis Vermeer in Deventer een mooie actie opgezet. We trakteren iedereen die een nieuwe klant bij ons aandraagt. En wel op een lunch of diner voor twee bij Huis Vermeer ter waarde van 75 euro.

Culinaire hoogstandjes

Een unieke gelegenheid om je te laten verwennen door de culinaire hoogstandjes van een van de beste restaurants van onze stad. Grand Boutique Hotel Huis Vermeer is gevestigd in een bijzonder smaakvol gerestaureerd monumentaal pand aan het Grote Kerkhof, hartje binnenstad. Het bijbehorende restaurant is gezegend met een fraai terras. Onlangs zelfs door een vakjury verkozen tot het mooiste van Overijssel. Dat wordt zonder twijfel genieten..

Diner bij Huis Vermeer

Hoe doe ik mee?

Ken je iemand in je omgeving die wel wat extra opslagruimte kan gebruiken? Breng deze in contact met ons en laat hem/haar op ons digitale reserveringsformulier aangeven dat ze via jou bij ons zijn gekomen. Voor je het weet diner je bij Restaurant Huis Vermeer. Wees er snel bij,  want op is op!