Goedkope administratie archiefopslag Deventer

Ieder bedrijf heeft (ongewild) met archiefopslag te maken. Wij bieden goedkope opslag

De Belastingdienst heeft iedere ondernemer verplicht gesteld om de administratie 7 jaar te bewaren. Niet iedere ondernemer heeft plaats voor deze archiefopslag, Salland Storage Deventer biedt u deze plaats voor archiefopslag wel. Door uw administratie efficiënt te verpakken en als archiefopslag in onze stellingen te plaatsen, kunnen wij hiervoor zeer scherpe tarieven bieden. De documenten blijven uitstekend bewaard dankzij een goede klimaatbeheersing in onze hal in Deventer. Heeft u toch onverwachts documenten nodig, dan zorgen we dat ze voor u klaarstaan. U kunt dan deze documenten gebruiken onder genot van een kopje koffie op één van onze flexplekken. Hier staat eveneens een PC met breedband internetaansluiting tot uw beschikking.

Vooraf komt een Salland Storage medewerker op locatie de hoeveelheid archiefopslag inschatten. Wij kunnen u dan direct adviseren hoe u de documenten zo efficiënt mogelijk kunt inpakken. Uiteraard kunnen wij u hiervoor ook geschikte dozen voor leveren. Nadat u het sein heeft gegeven dat de dozen klaarstaan, kunnen alle archieven door ons worden opgehaald op het huidige adres. Afhankelijk van de huurtermijn moeten wij hier reiskosten in rekening brengen. Bij ons op de opslaglocatie in Deventer aangekomen, worden de dozen op pallets verpakt. Nadat deze pallets zijn ingeseald, worden ze op stellingen in de opslaghal geplaatst. Hierdoor kunnen wij voldoen aan uw verwachtingen van goedkope archiefopslag. Onze opslaghal is niet vrij toegankelijk en is voorzien van goede beveiliging door Security Oost Nederland.

Vernietiging van uw archiefopslag door Salland Storage Deventer na de periode van goedkope opslag

Ná de periode van 7 jaar wilt u vast zo snel mogelijk van de gearchiveerde administratie af. Desgewenst geven we u een seintje wanneer de termijn is verstreken en zorgen we voor een veilige afvoer en vernietiging van de documenten. Dit voorkomt fraude én teveel betalen voor uw archiefopslag. Vernietiging geschiedt door een professionele partij in Deventer, geheel volgens de richtlijnen van het college bescherming persoonsgegevens.

Archiefopslag Deventer: maatwerk

Een prijs afgeven voor archiefopslag is maatwerk. Belt u voor een inventarisatie gesprek met een aansluitende scherpe offerte met 0570-629231.