Zakelijk Bedrijfsvoorraad opslag

Veilig, goedkoop en met maximale flexibiliteit

Als ondernemer heeft u andere opslagbehoeften dan als particulier. Speciaal voor ondernemers hebben wij maatoplossingen voor het opslaan van uw bedrijfsvoorraad. Desgewenst kan dit met 24-uurs toegang worden geregeld. U of uw medewerkers hebben zelfstandig toegang tot de goederen, ook na sluitingstijd en in het weekend. Dankzij een goede veiligheidsprocedure kan hierin een maatoplossing worden geboden. Uw bedrijfsvoorraad kan worden verzekerd via ons, of u gebruikt uw eigen verzekering. Wanneer u de bedrijfsvoorraad op de korte termijn niet verwacht te gebruiken, dan kunnen we deze goedkoop opslaan in één van onze stellingen.

Wij kunnen ook leveringen voor u aannemen wanneer u er niet bent. Dit kunnen pakketzendingen zijn, maar ook palletzendingen of gewoon post. U ontvangt een mailtje met de scan van de pakbon. Onze bedrijfsruimte is ook te combineren met kantoorruimte of vergaderruimte. Onze kantoorruimtes variëren van een enkele werkkamer tot een complete verdieping. Omdat er veel gezamenlijke faciliteiten zijn (keuken, toiletten, vergaderruimte, ontvangstruimte) is deze kantoorruimte 100% in te richten om in alle privacy te kunnen werken. Gehuurde ruimtes worden niet gedeeld. De ruimte is van u en kan naar eigen smaak worden ingericht. U kunt uw klanten desgewenst ontvangen in één van onze vergaderruimtes, we hebben daarnaast ruime bewaakte parkeergelegenheid.

Heeft u hier géén behoefte aan, maar wilt u wel in alle rust even kunnen werken, dan hebben wij een flexibele werkkamer met PC, koffie en thee.

Opslag is maatwerk
Bel voor een afspraak, zodat uw wensen in kaart kunnen worden gebracht. Wij bieden zeer scherpe tarieven en een flexibele huurtermijn. Niemand kan 3 jaar vooruit kijken, ook wij niet. Wij geloven dus niet in langlopende huurcontracten, zoals helaas nog steeds gebruikelijk in deze sector.