Seizoensgebonden opslag in Deventer

Ook hiervoor zijn wij de juiste partij

Indien u seizoensgebonden goederen wilt opslaan voor langere tijd, houden wij ons aanbevolen. Deze goederen kunnen wij opslaan in stellingen in de hal. Een krachtige heftruck bediend door gekwalificeerd personeel plaatst de goederen in de stelling. Hierdoor staan de goederen veilig en kunnen we zeer scherpe opslagtarieven bieden. Salland Storage heeft seizoensgebonden goederen in de opslag van horecabedrijven, maar ook zorginstellingen en particulieren. Uw buitenterras of zomergoederen kunnen uitstekend bij ons worden opgeslagen. Aan de andere kant kunnen de Kerstspullen en andere goederen die de donkere dagen wat lichter maken bij ons worden opgeslagen.

Ook voor particulieren is seizoensopslag van belang. Denk aan de barbeque, de tuinset, maar ook de zomer- of winterbanden. U huurt al een opslagruimte vanaf € 25,- per 4 weken. Deze ruimte is geheel flexibel in te richten. Onze hal is voorzien van camera’s, alarm en particuliere beveiliging verzorgd door . Ook aan ongediertebestrijding is gedacht. Uw goederen staan bij ons dus veiliger dan thuis in de schuur.

Voor de seizoensopslag van auto’s en motoren verwijzen we u door naar de opslag en motor pagina

Maatwerk

Seizoensgebonden opslag is maatwerk, daarom is het moeilijk om vooraf een tarief af te geven. Neemt u contact met ons op voor een offerte of een rondleiding in de hal. Wij zijn u graag van dienst.