Kantoorruimte, praktijkruimte of bedrijfsruimte in Deventer

100m2 ( 76 + 24 ) kantoorruimte te huur

Momenteel beschikbaar!

Per heden hebben wij weer een prachtige kantoorruimte te huur op de eerste verdieping van ons bedrijfspand in Deventer. Zoals gebruikelijk bij onze werkwijze wordt dit kantoor turn-key opgeleverd. U kunt er direct in en de ruimte ook benutten als bedrijfsruimte of praktijkruimte. Deze ruimte geeft een prachtig panoramisch gevoel, want het plafond is maar liefst 4 meter hoog. Nagenoeg de gehele buitenmuur is voorzien van ramen, dus er is een zee van licht. Naast 76m2 eigen ruimte beschikt u ook over 24m2 gemeenschappelijke ruimte. Dit betekent dat de eigen kantoorruimte geheel netto voor kantoordoeleinden kan worden ingezet en er geen ruimteverlies is voor ontvangst, toiletten, etc. De ruimte is zo flexibel als een flexplek en biedt zoveel privacy als een kantoorruimte ‘oude stijl’.

kantoorruimte deventer

Indeling:

De kantoorruimte heeft een moderne pantry met een vaatwasser, magnetron en veel bergruimte. Aan het plafond hangen sfeervolle LED-spots die de hoogte van het kantoor fraai accentueren. De kantoorruimte is voorzien van een slijtvaste PVC-vloer in een klassiek eiken motief. Voor de ramen hangen ‘topdown’ Duettes van Luxaflex die veel privacy en isolatie bieden.

In de kantoorruimte kunnen probleemloos 5 to 6 mensen werken. Dit kantoor deelt de verdieping met een IT-bedrijf, een retailer en een handelsonderneming. De centrale hal op deze verdieping is voorzien van een toiletruimte, zitje en printfaciliteit.

Op de begane grond van ons bedrijfspand staat een uitstekende koffieautomaat, maar op verzoek kan er ook een koffiemachine in de kantoorruimte worden geplaatst.

U kijkt op de kruising Duurstedeweg/Dordrechtweg. Ook is in de verte de Hanzeweg te zien. Er is buiten tevens veel groen aanwezig.

Faciliteiten

De kantoorruimte bevindt zich op de eerste verdieping en is mooi afgewerkt met een 4 meter hoog plafond en een met sierstenen gemetselde muur. De toegangsdeur is vervaardigd van massief eiken en daardoor geluiddicht. De ruimte is aan alle kanten voorzien van ramen.

Specificaties

– LAN-aansluitingen (Cat 6A omgeving), desgewenst gestackt naar uw eigen internetaansluiting
– IP-telefoon
– Gratis voorzien van mooi kantoormeubilair
– IT-apparatuur in bruikleen
– Wifi (met eigen SSID)
– MFlor PVC vloer (klassiek eiken)
– Megaman LED-sfeerverlichting
– Trilux Luceo bureauverlichting, voorzien van daglichtsensor en dimmer
– Alarmsysteem
– 24/7 toegang
– Luxaflex Duette Shades op zowel binnen- als buitenramen voor optimale lichttoevoer en privacy

De ruimte is uit te breiden met een aparte buitendeur. U heeft dan geheel zelfstandige toegang tot de ruimte.
De kantoorruimtes zijn ook te huur in combinatie met bedrijfsruimte. Werkzaamheden kunnen worden verricht in uw bedrijfsruimte in de hal, kantoorwerkzaamheden in de kantoorruimte.

De servicekosten bedragen € 35,- per FTE. Hiervoor kunt u gebruik maken van de volgende faciliteiten:
– Heerlijke koffiesoorten/thee/soep/chocolademelk
– Wifi en bedraad internet
– Wekelijkse schoonmaak
– Printer/Scanner/Copier, lamineerapparaat, etc
– Bewaakte parkeerplaatsen achter het hek
– 2 gastenparkeerplaatsen vóór het pand
– Remote intercom en toegangscontrole
– Prachtige verlichting rondom
– Camerabewaking buiten en in de publieke ruimtes
– Particuliere beveiliging, verzorgd door Security Oost Nederland
– Alarmsysteem
– Wachtruimte voor uw klanten
– Aanname van post, pakketten en zendingen wanneer u niet aanwezig bent
– Afgesloten magazijnruimte op basis van m2-prijs
– Toiletten en douche

Deze gezamenlijke diensten zorgen ervoor dat uw gehuurde kantoorruimte slechts hoeft te worden benut waarvoor het is bedoeld: werken in alle privacy. Onze locatie in Deventer is goed bereikbaar, dicht bij A1 en station, en geniet een nog dagelijks groeiende bekendheid in Deventer.

De huurprijs van deze kantoorruimte bedraagt € 760,- excl. per maand.

Onze kantoorruimtes

100m2

Kantoorruimte huren deventer

48m2

Kantoorruimte huren deventer

47m2

Kantoorruimte huren deventer

13m2

Kantoorruimte huren deventer

Maak kennis met onze huurders

Time Company – The essence of time

Time Company – The essence of time

Time Company The essence of time Sinds de oprichting in 1999 specialiseert Time Company zich op het vertegenwoordigen van hoogwaardige mechanische horloges uit Duitsland en Zwitserland. De distributie hiervan geschiedt op selectieve wijze aan gespecialiseerde...

Hauraton

Hauraton

Hauraton Afwatering met visie! Wat is Hauraton voor een bedrijf? Wij staan voor innovaties op het gebied van afwateringstechniek. Al sinds de ontwikkeling van de eerste goot in 1958 zetten HAURATON-producten wereldwijd de toon. Mijlpalen waren bijvoorbeeld de eerste...

Bonk Elektro

Bonk Elektro

Bonk Elektro Uw vakman op het gebied van zonnepanelen Als erkend elektricien uit Deventer zijn wij gespecialiseerd in de levering en installatie van zonnepanelen. Door de jaren heen zijn wij veel particulieren en kleine bedrijven in Deventer en directe omgeving van...