Vergaderruimte huren Deventer

Een vergaderruimte huren op een mooie locatie in Deventer

OP DIT MOMENT IS ONZE VERGADERRUIMTE VOOR LANGERE TIJD VERHUURD EN DERHALVE NIET BESCHIKBAAR, klik hier voor onze beschikbare ruimtes

Wilt u een vergaderruimte huren in Deventer voor meetings in een intieme sfeer zonder horeca-verplichtingen, dan bent u bij Salland Storage aan het juiste adres. Onze representatieve vergaderruimte is van alle gemakken voorzien, zoals een High Definition Beamer, wifi, all-in-one printer, koffie en thee, LAN-aansluitingen, etc. Ons pand behoort tot het industrieel erfgoed van Deventer en is in 2012 smaakvol gerenoveerd. De ruimte combineert veel natuurlijk licht met privacy.

Veel instellingen hebben de vergaderruimtes wegbezuinigd, met als gevolg dat deze extern moet worden betrokken. Doet u dit bij een restaurant, dan zitten er meestal afname verplichtingen voor de hapjes en drankjes aan vast.

U kunt in onze verzorgde locatie vergaderen, cursussen, workshops, trainingen of een seminar geven, of een willekeurige activiteit verzorgen die nu eenmaal een grotere ruimte vereist. De ambiance is zeer prettig, in een in 2012 volledig gerenoveerde ruimte met authentieke details, maar van alle moderne gemakken voorzien. De ruimte is geluiddicht en goed geïsoleerd. Voor de deur, maar ook op het bewaakte terrein is ruim voldoende parkeerruimte aanwezig. Daarnaast zijn we dicht bij bushaltes en het station gevestigd.

De faciliteiten:

– Gratis Wifi
– Printer/Scanner/Copier
– Diverse IT-apparatuur te leen
– LAN-aansluitingen (Cat 6A omgeving)
– Koffie en thee
– IP-telefoon voor conference calling
– Ruime parkeergelegenheid
– Gunstige locatie
– Grote eiken tafel voor 12 personen
– Megaman LED-sfeerverlichting
– Luxaflex Duette Shades voor de ramen voor warmte en privacy.

Onze Deventer vergaderruimte is te huren voor een no-nonsens tarief van € 17,50 per uur of € 35,- per avond (excl. BTW). Wilt u de ruimte op regelmatige basis boeken, dan is een maattarief mogelijk. Wij denken graag met u mee.

Om onze maatschappelijke betrokkenheid te tonen, geven we 15% korting aan non-profitorganisaties. Geef dit aan bij uw boeking.

Voor boekingen of een rondleiding, bel of mail ons.

OP DIT MOMENT IS ONZE VERGADERRUIMTE VOOR LANGERE TIJD VERHUURD EN DERHALVE NIET BESCHIKBAAR, klik hier voor onze beschikbare ruimtes

Salland Storage Almelo blij met locatie op Bedrijvenpark Twente Noord

Salland Storage Almelo blij met locatie op Bedrijvenpark Twente Noord

Inmiddels is Salland Storage alweer een tijdje te vinden in Almelo en we zijn erg blij met de locatie op Bedrijventerrein Twente Noord. Het bedrijvenpark ligt in de driehoek Almelo, Wierden en Vriezenveen en heeft veel voordelen.

Ook voor onze klanten, want op ons jongste opslagpark kun je met je auto tot aan de opslagunit rijden, waardoor je de voorraad of huisraad gemakkelijk kunt laden en lossen. Je beschikt dus altijd snel en eenvoudig over je spullen. Maar nu eerst meer over het bedrijventerrein in Almelo.

Bedrijvenpark Twente Noord

Bedrijvenpark Twente Noord is in de jaren ’60 aangelegd om de economie van Almelo te stimuleren. De eerste bedrijven die zich hier vestigden waren vooral textielbedrijven en machinefabrieken. In de loop van de tijd is het bedrijventerrein steeds verder uitgebreid en gevarieerder geworden. Naast de textiel- en machine-industrie vestigden zich hier ook bedrijven uit andere sectoren, zoals de voedingsmiddelenindustrie, de chemische industrie en de transportsector.

Vandaag de dag is Bedrijvenpark Twente Noord met circa 350 hectare het grootste bedrijventerrein van Almelo. Er zijn meer dan 400 bedrijven gevestigd die samen goed zijn voor zo’n 6.000 arbeidsplaatsen.

bedrijvenpark Twente Noord ligging

Goede ligging, uitstekende locatie

Naast de goede ligging aan de N36 en de nabijheid van de A1 en A35, zijn er nog verschillende factoren die Bedrijvenpark Twente Noord tot een uitstekende locatie maken voor Salland Storage.

 • Centraal in Overijssel: Het bedrijventerrein ligt in het midden van de provincie Overijssel, waardoor het een ideale uitvalsbasis is voor bedrijven die de hele provincie willen bedienen.
 • Goede verbinding met Duitsland: De Duitse grens ligt op korte afstand, waardoor Salland Storage Twente ook interessant is voor Duitse bedrijven.
 • Voldoende parkeergelegenheid: Zowel voor klanten als voor medewerkers is er voldoende parkeergelegenheid op het bedrijventerrein.
 • Bedrijvenpark Twente Noord is een bedrijvig terrein met een mix van bedrijven. Dit zorgt voor een dynamische en inspirerende werkomgeving.
 • Er zijn diverse voorzieningen op het bedrijventerrein. Er zijn onder andere restaurants, cafés en een sportschool op het bedrijventerrein.
 • Er is een actieve ondernemersvereniging: De ondernemersvereniging organiseert regelmatig activiteiten en bijeenkomsten voor de ondernemers op het bedrijventerrein.

Ook prettig voor klanten

De bovengenoemde voordelen voor Salland Storage gelden natuurlijk ook voor ondernemers en particuliere klanten die tijdelijke opslag of opslag voor langere tijd nodig hebben. Huurders hebben in Almelo een perfect gelegen, modern en veilig alternatief voor klamme garageboxen en volgepakte schuren. Daar bovenop natuurlijk nog de gebruikelijke extra services van Salland Storage:

 • 24/7 beschikbare units
 • verhuisservice
 • verzekering
 • en nog veel meer …

Opslag nodig?

De units van Salland Storage Almelo raken langzaam vol. Wacht niet te lang en reserveer vandaag nog jouw opslagruimte!

Bel 0546-571234 of lees meer over onze voorwaarden:

Tips voor opslag van voorraad van je webshop

Slimme voorraadopslag voor webshops

Als eigenaar van een webshop begrijp je als geen ander hoe belangrijk het is om je voorraad slim te beheren. Lees verder en ontdek de verschillende mogelijkheden van slimme voorraadopslag voor webshops en hoe Salland Storage jou daarbij kan helpen!

Liever direct naar de opslagmogelijkheden? Ga naar onze overzichtspagina.

Waarom zou je de voorraadopslag van je webshop niet meer thuis doen? 

Een uitstekende vraag! Laten we eens kijken naar enkele redenen waarom het verstandig is om je voorraad elders op te slaan:

 1. Ruimtegebrek thuis: Stel je voor dat je een florerende webshop hebt met tientallen producten. Al die dozen en verpakkingen nemen veel ruimte in beslag. Thuis kan het al snel rommelig worden, en je wilt natuurlijk niet dat je woonkamer verandert in een opslagplaats.
 2. Veiligheid: Thuisopslag kan riskant zijn. Wat als er brand uitbreekt of er wordt ingebroken? Je wilt niet dat je kostbare voorraad verloren gaat. Een externe opslagruimte biedt extra beveiliging en gemoedsrust.
 3. Efficiëntie: Stel je voor dat je een bestelling ontvangt. Je moet dan door je huis rennen om het juiste product te vinden. Dat kost tijd en energie. Met een externe opslagruimte heb je alles bij elkaar en kun je je voorraad netjes organiseren, zodat je snel kunt vinden wat je nodig hebt. Onze opslagboxen kun je inrichten met een inpaktafel of stellingkasten. Zolang je maar niets aan de wanden bevestigd. 
 4. Professionele uitstraling: Klanten verwachten een professionele service van je webshop. Als je je voorraad op een professionele locatie opslaat, straal je betrouwbaarheid en efficiëntie uit. Het is een teken dat je serieus bent over je bedrijf.

Voorbeeld: Stel je voor dat je handgemaakte sieraden verkoopt. Thuis bewaar je alle kettingen, armbanden en oorbellen in een kast. Maar je hebt ook een paar grote dozen met voorraad. Deze dozen nemen veel ruimte in beslag en maken je huis rommelig. Bovendien is het lastig om snel de juiste sieraden te vinden als je een bestelling hebt. In plaats daarvan huur je een kleine opslagruimte bij Salland Storage. Je organiseert je sieraden netjes in dozen en rekken. Nu kun je efficiënt werken en je klanten snel bedienen.

Opties om voorraad op te slaan als het thuis te krap wordt

Als eigenaar van een kleine webshop zijn er verschillende oplossingen om je voorraad op te slaan:

Laten we de oplossingen voor startende webshops nogmaals bekijken en de voordelen en nadelen op een eenvoudige manier bespreken:

Bedrijfsruimte

Je kunt overwegen je hele bedrijf buiten de woning te verplaatsen door een bedrijfsruimte te huren.
Voordelen:
– Privé en werk gescheiden
– Veel vrijheid bij de inrichting
Nadelen:
– Kan duur zijn, vooral voor kleine bedrijven
– Je zit er vaak voor lange tijd aan vast

Fulfillment

Bij een fulfillment center (of FC) huur je niet alleen magazijnruimte, maar ze houden voor je in de gaten of je nog genoeg voorraad hebt. Ook worden hier  bestellingen verzameld, verpakt en verzonden zonder dat je zelf aanwezig hoeft te zijn.
Voordelen:
– Uitbesteding van orderpicking, verpakking en verzending.
– Efficiëntie en tijdbesparing.
– Toegang tot professionele logistiek.
Nadelen:
– Kosten voor fulfillment services.
– Minder directe controle over het proces.

Voorraadbeheer

Met voorraadbeheer hoef je als het meezit je voorraad helemaal niet elders onder te brengen. Je probeert namelijk (via software) zo efficiënt mogelijk in te kopen en je voorraad zo klein mogelijk te houden.
Voordelen:
– Realtime inzicht in je voorraad.
– Automatische bestelvoorspellingen
– Integratie met je webshopplatform
Nadelen:
– Mogelijk extra kosten voor softwarelicenties
– Kan vooral in het begin ingewikkeld en tijdrovend zijn

Self Storage (bijvoorbeeld Salland Storage)

Self storage (ook wel bekend als zelfbedieningsopslag) is een dienst waarbij je ruimte huurt in een gebouw om je spullen op te slaan. Je kunt je eigendommen zelf brengen en ophalen.
Voordelen:
– Flexibele huuropties zonder langdurige verplichtingen
– Beveiligde opslagruimte buiten je huis
– Ideaal voor seizoensgebonden voorraad
Nadelen:
– Kosten voor huur van opslagruimte
– Mogelijkheid van reizen naar de opslaglocatie

Kies je voor self storage bij Salland Storage in Deventer? Je kan je voorraad rechtstreeks naar ons laten opsturen en wij zetten het voor je in je opslagbox.

Het kiezen van de juiste oplossing hangt af van je specifieke situatie, budget, de risico’s die je wil nemen en je groeiplannen. Overweeg zorgvuldig welke optie het beste past bij de behoeften van jouw webshop.

Opslag regelen? Neem contact met ons op!

 

Deventer: (0570) 629 231

Almelo: (0546) 793 100

Doetinchem: (0314) 794 077

Duiven: (026) 66 90 212

Zutphen: (0575) 796 070

Creëer je eigen thuiswerkplek

Creëer je eigen thuiswerkplek

Na de coronapandemie wordt gemiddeld nog één dag per week thuisgewerkt en de overige dagen op de werkplek. Thuiswerkers geven aan een rustige opgeruimde thuiswerkplek essentieel te vinden om productief te kunnen werken. Grappig genoeg vinden verreweg de meeste thuiswerkers de woonkamer de meest comfortabele werkplek. Waar moet een geschikte thuiswerkplek eigenlijk aan voldoen? Wat heb je ervoor nodig en waar begin je?

In 3 gemakkelijke stappen laten we je zien hoe je jouw ideale thuiswerkplek creëert.

opslagruimte huren almelo

STAP 1: Kies een goede plek

Kies een kamer in huis of een gedeelte van een ruimte die je als thuiswerkplek kunt en wilt gebruiken. Een aparte kamer werkt vaak het beste, zo kan je én de huisgenoten uit de kamer weren, én kom je wat meer in een werkmodus. Door een aparte kamer te gebruiken houd je privé en zakelijk makkelijker gescheiden, zowel in je huis als in je hoofd. Dit zorgt voor rust. Aan het einde van de dag kun je dan ook letterlijk je werk in je werkkamer achterlaten.

Meerdere thuiswerkers?

Heb je in huis nog meer thuiswerkers? Bedenk samen hoe jullie slim omgaan met de ruimtes in huis. Zorg dat iedereen een eigen werkplek heeft om ongestoord te werken. Wijs ook een ruimte aan om telefoongesprekken of videocalls te houden. Probeer elkaar op die manier zo min mogelijk te storen.

STAP 2: Opruimen

Niets leidt zo af als een ruimte die vol staat met spullen die je voor je werk niet nodig hebt. Zorg er dus voor dat je thuiskantoor netjes opgeruimd is en probeer dat ook zo te houden. Spullen die je niet gebruikt voor je werk haal je dus hier weg. Heb je in huis absoluut geen andere opbergmogelijkheid maar wil of kun je ook geen afstand doen van deze spullen? Huur dan een externe opslagruimte. Bijvoorbeeld bij Salland Storage.

STAP 3: Regel bergruimte

Een van de belangrijkste zaken die nog wel eens wordt vergeten bij een thuiswerkplek is opbergruimte. Zorg voor een afgesloten opbergkast voor spullen die je dagelijks nodig hebt. Spullen die je niet elke dag nodig hebt, kun je beter uit het zicht plaatsen. Heb je daar thuis geen ruimte voor, dan kun je overwegen om deze extern op te bergen bij een opslaglocatie in de buurt. Bij Salland Storage kun je elke dag terecht als je ineens iets uit bijvoorbeeld je archief nodig hebt. Op die manier houd je je werkplek ruim en overzichtelijk.

Run je een webshop vanuit huis? Dan is het niet vreemd dat je regelmatig kampt met ruimtegebrek. Een uitbreiding van jouw thuiskantoor is dan de uitkomst. Sla daarom jouw winkelvoorraad voordelig op bij een van de opslaglocaties van Salland Storage.

Zo, dat is geregeld! Nu gaan we werkplek zo inrichten dat je er met plezier kunt werken. Daarover meer in het volgende blog; richt je thuiswerkplek in.

Voordelig opslagruimte huren? Dat kan nu ook in Almelo

Voordelig opslagruimte huren? Dat kan nu ook in Almelo

Opslag huren in Almelo? Salland Storage is al jaren het adres voor opslagruimte in Oost-Nederland. Onze klanten waarderen het enorm dat ze al hun spullen bij ons veilig en voordelig kunnen opslaan, dat ze 24/7 toegang hebben tot het terrein, de straten ruim zijn opgezet en dat ze pal voor hun eigen opslagbox kunnen parkeren. Reserveren kan simpel via onze website!

Buitenopslag

Bij ons drive-in opslagpark ben en blijf je buiten, dus je hoeft verder nergens naar binnen. Er zijn geen smalle gangen of krappe liften waar je doorheen moet met je inboedel, je parkeert je auto eenvoudig naast je opslagbox. Self storage bij Salland Storage betekent: aanrijden wanneer jij dat wilt, goederen in- of uitladen en direct weer dóór. Wil je meer weten over self storage, klik dan hier.

Self storage Almelo

Onlangs hebben we zelfs een vijfde self storage vestiging kunnen openen. Dit keer in Aadorp, gemeente Almelo. Dus wanneer je in de omgeving van Almelo woont en voordelig opslagruimte wilt huren, bekijk dan onze website. Je kunt via onze site namelijk direct online opslagruimte reserveren op het nieuwe opslagpark. Je hebt daarbij de keuze uit een ruimte van 3,5 of van 7 m2 voor je inboedelopslag. Om je een voorstelling te geven, dat betekent plek voor zo’n 100 of voor maar liefst 200 dozen. En dat al vanaf € 39,- per vier weken! Weet je niet hoeveel opslagruimte je nodig hebt? Maak dan gebruik van onze keuzehulp.

Het voorjaar komt eraan, dé tijd voor veel mensen om hun huis eens grondig op te ruimen. Heb je thuis (te) veel spullen die je toch eigenlijk niet kwijt wilt? Begin het jaar goed, denk eens aan het huren van een self storage ruimte bij Salland Storage.

Ons nieuwe opslagterrein is gevestigd op het Bedrijventerrein Twente Noord 98 in Aadorp, gemeente Almelo.

 

Verspullen

Verspullen

Pas op! Te veel spullen in huis hebben kan schadelijk zijn voor de gezondheid. We kennen allemaal dit soort waarschuwingen die op pakjes sigaretten staan. Maar er zou best een sticker kunnen komen met een dergelijk opschrift. En die zou je dan zonder bezwaar op veel in huis rondslingerende rommel kunnen plakken.

Doos-tillen

De meesten van ons weten het natuurlijk best. We bewaren gewoon veel te veel spullen in huis. En we ergeren ons er ook aan. Je struikelt immers bijna dagelijks over de berg schoenen in de gang, je kunt je fiets niet fatsoenlijk in de schuur zetten omdat de barbecue en de grasmaaier in de weg staan en je zou graag op zolder een mooie plek willen creëren om vaker te gaan thuiswerken, maar ja, daar staan nog een paar fitnessapparaten die maar zelden worden gebruikt en die je toch ook niet weg wilt doen.

Teveel spullen in huis houden is dus niet goed voor je humeur. Sterker nog, het zorgt voor een vol hoofd en het kan je zelfs ongelukkig maken, dat wijzen tenminste diverse studies uit. Psychologen bijvoorbeeld toonden met hormoonmetingen aan dat rommel stress veroorzaakt, ook andersom trouwens . De bekende Amerikaanse schrijver en trendvoorspeller James Wallman schreef er enkele jaren geleden het succesvolle boek ‘Stuffocation’, over. Stuffocation is een samentrekking van ‘stuff’ en ‘suffocation’ en betekent letterlijk: stikken in de spullen. Wil je het vertalen dan komt ‘verspulling’ dicht in de buurt.

Wat te doen? We kennen natuurlijk allemaal de Japanse opruimgoeroe Marie Kondo, die ons leerde om ons huis en hoofd leger te maken door nogal rigoureus weg te gaan gooien. Dat gaat velen toch te ver en dus komt het er vaak niet van om zo af en toe eens een grote opruiming te houden. Dat opruimen, dat wil je best, maar echt afstand doen van bepaalde spullen gaat je net iets te ver, vandaar dat het vaak bij een goed voornemen blijft.
Is er dan geen andere manier? Jazeker, die is er. Eentje waarbij je toch opruimt maar niets hoeft weg te gooien. Externe opslag heet deze oplossing. Je huurt voor een luttel bedrag per maand opslagruimte bij Salland Storage. Daar sla je al je spullen op die je voorlopig niet nodig hebt totdat je ze wel weer kunt gebruiken. Dan haal je ze op wanneer je maar wilt, 24/7. En klaar ben je!

Check onze website maar eens. Wedden dat ook jij binnenkort een opgeruimd huis binnenstapt?

Salland Storage auto’s in een nieuw jasje

Salland Storage auto’s in een nieuw jasje

Onze Ford Transit en Volkswagen up! zijn onlangs voorzien van gloednieuwe bestickering. Dit in goede samenwerking met de bekende professionele Deventer vormgevers van NICE Letters. Misschien ben je ons ‘wagenpark’ al eens tegenkomen in Deventer of directe omgeving. Misschien rijd je er binnenkort zelf wel in, want de Transit wordt ook verhuurd aan onze klanten. Anyway, we zijn benieuwd wat jij ervan vindt…

Salland Storage auto’s in een nieuw jasje

Maar voordat de auto’s in hun nieuwe jasje de straat op kunnen, gaat er wel een heel proces aan vooraf. Het begon allemaal met het uitzoeken van een passend beeld. In dit geval hebben we gekozen om een bestaande foto, gemaakt op ons eigen opslagpark in Deventer, te laten ‘opblazen’.

Eerste opzet

Onze engineer Danny heeft toen ten behoeve van het uiteindelijke ontwerp een eerste opzet gemaakt. Deze was nog niet op schaal maar wel gebaseerd op de uiteindelijke auto’s die ermee zouden gaan rondrijden. Toen binnen het team van Salland Storage iedereen akkoord was met het voorgestelde design, heeft Danny alle verschillende elementen in high resolution aangeleverd aan NICE Letters. Daar zijn ze er vervolgens professioneel mee aan de slag gegaan.

Nieuwe look

De ontwerpers pasten het gewenste ontwerp toe op de bouwtekeningen van desbetreffende auto’s (Transit en up!). Na een paar keer heen en weer sturen voor het doen van enkele kleine aanpassingen was het resultaat helemaal naar onze wens. De Transit kon daadwerkelijk bedrukt gaan worden. Twee weken volgde de up! Het eindresultaat is twee voertuigen met een hele frisse, nieuwe look die samen het merk Salland Storage uitstralen en vertegenwoordigen.

Voor Salland Storage Zutphen wordt binnenkort een nieuwe bus aangeschaft, die ook door NICE Letters zal worden bedrukt. Dit omdat de samenwerking met het Deventer bedrijf ons erg goed bevallen is. We kijken alvast uit naar het eindresultaat!

Voor Salland Storage Zutphen

Het is weer voorjaar! Ruim je huis op in 5 stappen

Het is weer voorjaar! Ruim je huis op in 5 stappen

De dagen worden langer en we zien de zon ook weer wat vaker. Eindelijk kunnen we die grijze, saaie wintermaanden achter ons laten. Alleen al die gedachte geeft ons weer nieuwe energie. Tijd om je huis een opfrisbeurt te geven!

5 tipd voorjaarsschoonmaak

Klein nadeel: door die voorjaarszon zie je wel direct het stof op je meubels liggen en de vlekken op de ramen. Tijd dus om eens lekker op te ruimen. De lente is toch vaak het seizoen waarin we wat meer aanpakken dan anders. We delen een paar tips met je om de voorjaarsschoonmaak, toch een flinke klus, zo efficiënt mogelijk te doen.

#1 Maak een plan van aanpak

Alles op een ochtend willen doen is wat ambitieus, maar je kunt de voorjaarsschoonmaak natuurlijk in fases doen. Pak bijvoorbeeld eerst alleen de woonkamer en keuken aan. Begin met het opstellen van een haalbaar schema en stel een lijstje op van de noodzakelijke klussen. Streep consequent een taak van je lijstje af zodra je ermee klaar bent. Dat voelt direct lekker.

#2 Ruim eerst op

Wanneer de tafels, de hoeken van de kamers en kasten vol liggen met spullen kun je natuurlijk niet goed schoonmaken. Begin dus eerst met opruimen. Heb je veel spullen die je voorlopig niet nodig hebt maar waar je wel voortdurend over struikelt omdat je er eigenlijk geen goede opbergplek voor hebt? Overweeg dan eens om een self storage box te huren in de buurt. Daar kun je voor weinig geld een enorme berg aan spullen in kwijt. En je houdt het in eigen huis voortaan lekker overzichtelijk.

#3 Wat heb je nodig?

Zorg dat je voldoende schoonmaakhulpmiddelen in huis hebt. Allesreiniger, schuursponsjes en microvezeldoekjes zijn onmisbaar. Chloor wordt veel gebruikt en ontsmet wel een toilet, maar maakt niet schoon en ontkalkt ook niet. Een sopje met soda doet dat wel en ontvet ook. Een scheut schoonmaakazijn erin ontkalkt het oppervlak. Door een drupje afwasmiddel bij het water te voegen krijg je mooi schone ramen. Daarna droogwrijven met oud krantenpapier of een speciale glasdoek voor echt streeploze ramen.

#4 Pak ruimte voor ruimte aan

Zet eerst de ramen en deuren van de ruimte waar je bezig gaat lekker open voor wat frisse lucht.

De keuken
Begin met het leeghalen van de keukenkastjes (doe dit één voor één, rustig aan). Kijk wat je echt nodig hebt, gooi overtollige en over-de-datum spullen weg (denk aan de afvalscheiding) en maak de binnen- en buitenkant van de kastjes schoon. Werk altijd van boven naar beneden in verband met neerdwarrelend stof. Daarna pak je de kookplaat, de afzuigkap, de oven/magnetron, het aanrecht en de spoelbak aan. Zeem tenslotte de ramen.

Woonkamer
De woonkamer is meestal de grootste ruimte. Schuif de meubels aan de kant en maak ook de plekken achter en onder de meubels schoon. Stofzuig en/of dweil de vloer. Vergeet ook de kozijnen en plinten niet af te nemen. En nu toch alles een opfrisbeurt krijgt: stop de gordijnen in de wasmachine of breng ze naar de stomerij. Vergeet de ramen niet te zemen.

Badkamer
Vocht, kalkaanslag en/of schimmel zijn bijna niet te voorkomen in een badkamer. Heb je hier last van? Een combinatie van chloor en water werkt het beste. Tip: laat alles niet te lang intrekken en spoel na met water. Heb je douchematje en douchegordijn? Kunnen in de wasmachine.

Slaapkamers
Onder en achter het bed stofzuigen of dweilen, matrassen van het bed afhalen, kledingkasten, nachtkastjes van binnen en buiten schoonmaken en natuurlijk de plinten en de vensterbank afnemen. Gordijnen in de wasmachine. Ook hier weer; ramen zemen!

#5 Beloon jezelf

Je hebt een flinke klus geklaard en het huis kan er weer even tegen. Na al dat harde werken heb je dus wel iets verdiend waarmee je de klus goed kunt afsluiten. Beloon jezelf dus met iets waar je blij van wordt; een mooie bos bloemen, een lunch, bioscoopje of een boek. Wedden dat je daar nog meer van gaat genieten dan anders?

Het Salland Storage concept

Tuin winterklaar maken

Het Salland Storage concept

Salland Storage heeft onlangs een nieuwe vestiging in Zutphen geopend. Op het bedrijventerrein De Stoven heeft firma Auto Zutphen-Lochem een ruime opslaglocatie gerealiseerd. Iedereen kan hier voortaan veilig zijn of haar spullen, al dan niet tijdelijk, opslaan. Burgemeester Vermeulen van Zutphen verrichtte de officiële opening door met een oldtimer het kantoor binnen te rijden. Gelukkig kwam ze bijtijds tot stilstand.. 

Car Storage

Uniek aan deze locatie is dat het ook mogelijk is om in de bijbehorende hal auto’s te stallen. Dus ben je in het bezit van een oldtimer,  sportwagen of een andere fraaie auto die je een gedeelte van het jaar niet of nauwelijks gebruikt? Overweeg dan eens een stallingsplek bij Salland Storage Zutphen.

Deze opslaglocatie werkt volgens het beproefde Salland Storage concept. Een formule die steeds meer klanten weten te waarderen. Dat betekent: 

 • een ruim opgezet en goed beveiligd opslagpark; 
 • fraaie opslagcontainers voor vorst- en stofvrije opslag;
 • online legitimeren, reserveren en betalen;
 • 24/7 toegang;
 • vriendelijk personeel.

Ook in Zutphen is trouwens al opslagruimte te huur vanaf 3 m².
De eerste klanten hebben het park al weten te vinden en een ruimte gereserveerd!

De gezichten van Salland Storage: Sonja en Astrid

De gezichten van Salland Storage:
Sonja en Astrid

Als je contact met ons opneemt, is de kans groot dat Sonja of Astrid je te woord staat. De dames werken al langer bij ons en kennen alle klanten en de klanten weten hen te vinden. Zij schrijven nieuwe huurders in en maken deze wegwijs op ons terrein. Op werkdagen staan ze klaar om alle vragen te beantwoorden of onvoorziene omstandigheden op te lossen. Zij heten je alvast van harte welkom bij Salland Storage!

Sonja en Astrid Salland Storage Deventer

Uitgekookt huren doe je bij Salland Storage!

Tuin winterklaar maken

Uitgekookt huren doe je bij Salland Storage!

Onlangs spraken we met Arjan Wiegers, logistiek manager bij Uitgekookt.nl. We vroegen hem waarom hij juist Salland Storage in Deventer als opslaglocatie gekozen heeft om van daaruit zijn klanten in de regio Deventer de maaltijdboxen te bezorgen.

Hoe zijn jullie bij Salland Storage terecht gekomen?

“Gezocht en gevonden via Google. Hiervoor huurden we bij Voedselbank Deventer een gedeelte van de koeling. Op een gegeven moment hadden wij meer ruimte nodig en zaten wij hen in de weg omdat ze zelf de koelruimte ook nodig hadden. We hebben niet echt bij andere aanbieders gekeken.”

Wat huren jullie?

“Een volledige box. Hier zetten wij onze koelcontainers in. De opgeslagen maaltijden worden dezelfde dag nog door onze bezorgers rondgereden. Wij hebben in Deventer 15 bezorgers in dienst die de maaltijden naar klanten brengen.”

Welke criteria zijn belangrijk voor het huren van een locatie?

Faciliteiten
“Voornamelijk de faciliteiten. Een stukje veiligheid, zodat niet jan en alleman onbevoegd bij onze box kan komen. Daarnaast is het mooi dat die boxen bij Salland Storage goed geïsoleerd zijn. Dit uiteraard met het oog op de voedselveiligheid. Wij zetten eerst onze koelcontainers neer in de box. Van daaruit kunnen de bezorgers met hun koelboxen vol maaltijden op weg gaan naar de klanten in de regio.”

Locatie
“De goede en ruime locatie op een bedrijventerrein. Je moet er met vrachtwagens, busjes en aanhangers makkelijk kunnen komen en ruimte op het terrein hebben om te laden en te lossen. Een binnenstad locatie is daarom voor ons veel minder geschikt.”

Meegroeiopties
“Het mooie is dat Salland Storage met ons kan meegroeien. Als we op een gegeven moment meer vierkante meters nodig hebben, dan kunnen we zo nodig nog een box of gedeelte ervan erbij gaan huren.”

 

Uitgekookt maaltijdboxen Salland Storage

Wat is je indruk van Salland Storage?

“Die is prima, ik heb een goed contact met Astrid. De bezorgers vinden het ook een fijne locatie om van hieruit hun bezorgingsrondes te starten. Als ze naar de wc moeten kan dat zonder probleem en als ze een koffie willen is dat ook prima. Het is gewoon super geregeld. Ik kan Salland Storage dan ook zeker aanbevelen aan andere bedrijven.”

Zijn er nog verbeterpunten?

“Dat de bezorgers met een sleutel het hek moeten openen. Het komt voor dat ze de sleutel vergeten en dan kunnen ze het terrein niet op. Maar ik heb begrepen dat een elektronisch te openen hek voor 2022 op de planning staat.”

Ook extra opslagruimte nodig voor je bedrijf?

Steeds meer ondernemers huren ruimte bij Salland Storage. Onze opslagparken in Deventer, Duiven en Zutphen zijn daarnaast zeer geschikt om te fungeren als ‘hub’ voor verdere distributie.  Je kunt bij ons al voordelig opslagruimte huren vanaf 3,5 m². Alles is ook nog eens 24/7 toegankelijk. Parkeren voor je eigen opslagbox is op onze ruim opgezette en uitstekend beveiligde buitenterreinen ook geen enkel probleem.